Projektor

Epson EF-12 Full HD-Projektor

  • Bärbar med snygg design - Kompakt och lätt design med Android-TV och ljud från YAMAHA
  • Förstora innehåll i valfri riktning - Upplev en 150-tumsbild på väggen eller i taket
  • Hållbar lösning - Avnjut underhållning i upp till 10 år
  • Enkel att installera och få
Full produktbeskrivning
Pris
13 990 :-

Underhållning i superformat var och när som helst med denna eleganta minilaserprojektor, som ingår i det nya EpiqVision Mini-sortimentet och kompletteras av Android-TV™ och ljud från YAMAHA.

Epson projektor med smidig och avancerad design som är lika imponerande som alla dess funktioner. Du kan enkelt förflytta dig mellan olika rum och projekt nästan omedelbart – och i alla riktningar. Med smarta lösningar och ljud från YAMAHA är det den perfekta lösningen för ett visuellt uppkopplat hem. Bilderna blir ljusare och mer livfulla tack vare Epsons 3LCD-teknik.

Smart laserprojektor – EpiqVision Mini

Underhållning i superformat var och när som helst med denna eleganta minilaserprojektor, som ingår i det nya EpiqVision Mini-sortimentet och kompletteras av Android-TV™ och ljud från YAMAHA.

Projektorns smidiga och avancerade design är lika imponerande som alla dess funktioner. Du kan lätt gå mellan rum och projekt nästan omedelbart – och i alla riktningar. Med smarta lösningar som Android-TV och ljud från YAMAHA är det den perfekta lösningen för ett visuellt uppkopplat hem. Bilderna blir ljusare och mer livfulla tack vare Epsons 3LCD-teknik.

Elegant minilaserprojektor

Projicera var och när som helst med denna kompakta projektor, som är fullpackad med högteknologiska funktioner. Bilden kan projiceras vart som helst – mot en vägg, ett tag eller ett golv. Med dess elegant rundade hörn, kopparram och Yamaha-högtalare pryder den sin plats, var du än använder den.

Större är bättre

Gör ditt hem till alltings centrum och gjut liv i underhållningen med skarpa och livfulla bilder på imponerande 150 tum. Du kan fånga allas uppmärksamhet och samla släkt och vänner och återuppleva speciella, minnesvärda ögonblick.

Plug and play

Vi tycker inte att en projektor för hemmabruk bör vara mer komplicerad att använda än en TV. Det är anledningen till att denna projektor är lätt och bekymmersfri att använda med funktioner som keystone-korrigering för att placera bilden rätt. Starta bara välkomstguiden med fjärrkontrollen och se hur enkel den är att installera.

Smart hemunderhållning

Android TV ger dig tillgång till tusentals filmer, program och spel från Google Play, YouTube och andra favoritappar¹. Med Google Assistant² kan du snabbt komma åt underhållning, få svar och styra enheter överallt i ditt hem. Med Chromecast built-in™ kan du sända från dina favoritunderhållningsappar från din Android- eller iOS-enhet, Mac- eller Windows-dator samt Chromebook till en flexibel lösning för bildvisning³. Njut av enastående 3D-surroundljud från YAMAHA som kan användas med eller utan bild genom att helt enkelt stänga av ljudet från projektorn och ansluta via Bluetooth för att användas som en fristående högtalare.

Hållbar lösning

Vill du ha en långsiktig, problemfri och prisvärd lösning för all underhållning? Denna modells hållbara laserljuskälla gör att du kan njuta av hemunderhållning i upp till 10 år4 utan underhåll.

Skapa bilder med hög kvalitet

Denna kraftfulla men prisvärda minilaserprojektor levererar exceptionellt ljusstarka och färgrika bilder med tydliga detaljer. Dess kontrastförhållande på 2 500 000:1 ger också tydligt definierade skuggor och djup svärta. Det är 3LCD-tekniken som står bakom allt. Den ger lika starkt vitt som färgat ljus, vilket leder till livfulla, verklighetstrogna bilder som är tre gånger ljusstarkare än motsvarande DLP-projektorer med en krets.

Ingen regnbågseffekt

Epsons 3LCD-teknik ger en tydlig bild som inte har den ”regnbågseffekt” som kan påverka en del DLP-projektorer med en krets5.

Maximera din underhållning

Skapa levande underhållningen i hemmet med ljusstarka och livfulla bilder som förstorats upp till imponerande 150 tum. Du fångar enkelt allas uppmärksamhet och kan sammanföra släkt och vänner för att uppleva de där speciella, minnesvärda ögonblicken.

Plug and play

Vi tycker inte att en projektor för hemmabruk bör vara mer komplicerad att använda än en TV. Därför kan denna projektor installeras snabbt och enkelt, med funktioner som till exempel keystone-korrigering som snabbt positionerar bilden. Starta bara välkomstguiden med fjärrkontrollen och se hur enkel den är att installera.

Underhållning skräddarsydd för dig

Android TV erbjuder tusentals filmer, program och spel från Google Play, YouTube och andra favoritappar². Med Google Assistant³ kan du snabbt komma åt underhållning, få svar och styra enheter överallt i ditt hem. Med Chromecast built-in™ kan du projicera dina favoritunderhållningsappar från din AndroidTM- eller iOS-enhet, Mac- och Windows-dator samt Chromebook till en flexibel visningslösning4. Njut av enastående 3D-surroundljud med ljud av YAMAHA, som kan användas med eller utan en projiceringsyta bara genom att ställa in visningen på noll. Det går även att ansluta en smart enhet via Bluetooth.

Hållbar lösning

Vill du ha en långsiktig, problemfri och prisvärd lösning för all din underhållning? Denna modells hållbara laserljuskälla gör att du kan njuta av hemunderhållning i upp till 10 år¹ utan underhåll. Baserat på att titta på innehåll i 5 timmar (EF-100B&W) eller 3 tim 15 min (EF-12) varje dag med projektorn i miljöläge.

Klarare, livfull projektionsbild

Endast vit ljusstyrka kan inte ta fram de realistiska färger som du ser i ditt dagliga liv. Den 3LCD-teknik som finns i Epsons projektorer ger lika höga nivåer vitt och färgat ljus (CLO), vilket låter dig njuta av klara och levande bilder.

Varumärke Epson
EAN 8715946688787
Display Name Epson EF-12 Full HD-Projektor
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 0 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 0 mm
Diverse
Färg Svart
Standarder som följs HDCP 2.3
Inkluderade tillbehör Fjärrkontroll, batteri för fjärrkontroll
Säkerhetsegenskaper Plats för säkerhetslås (kabellås säljs separat)
Typ av säkerhetsplats Kensington säkerhetsplats
Färgkategori Svart
Service och support
Typ 5 års garanti
Header
Produktlinje Epson
Märke Epson
Förpackad kvantitet 1
Modellserie som produkten är del av Modell EF-12
Allmänt
Färg Svart
Typ av enhet 3LCD-projektor
Internetstreamingtjänster Google Search, Chromecast, Android TV
Inbyggda enheter Högtalare
Tillverkarens garanti
Service och support Begränsad garanti - 5 år/12.000 timmar - retur
Strömtillförsel
Energiförbrukning vid drift 102 Watt
Nätspänning AC 120/230 V (50 - 60 Hz)
Strömkälla Växelström
Miljöparametrar
Min temperatur vid drift 5 °C
Max temperatur vid drift 35 °C
Luftfuktighet vid drift 20 - 80%
Ljudnivå 27 dBA
Ljudemission (ekonomiläge) 22 dBA
Mått och vikt (brutto)
Emballagets höjd 28.5 cm
Emballagets bredd 25 cm
Emballagets djup 24.4 cm
Emballagets vikt 3.8 kg
Ljudutgång
Typ Högtalare
Projektor
Klass Digital projektor
Typ av lampa Laser
Kontrastförhållande 2500000:1 (dynamisk)
Projiceringsförhållande 1.00 - 1.00:1
Upplösning Full HD
Bildstorlek 76.2 cm - 381 cm
Egenskaper Dynamiskt läge, fullständig 10-bitars bildbearbetnng, omedelbar på-/avstängning, ARC (Audio Return Channel), Cinema Mode, Skarpt läge, Natural Mode
Ursprungligt visningsformat 16:9
Ljusstyrka (reducerad) 500 lumen
Ljusstyrka (vit) 1000 lumen
Digital zoomfaktor 1.35x
Ljusstyrka (färg) 1000 lumen
Dimensioner och vikt
Djup 13.5 cm
Vikt 2.1 kg
Bredd 17.5 cm
Höjd 17.5 cm
Expansion/Anslutning
Gränssnitt 1 x HDMI - 19-stifts HDMI typ A ¦ 1 x linjeutgång för ljud - mini-phone stereo 3.5 mm ¦ 1 x USB 2.0 - 4-stifts USB typ B ¦ 1 x USB 2.0 - 4-stifts USB typ A
Videoingång
Videogränssnitt HDMI
Högtalare
Typ Integrerad
Ljudutgångsläge Mono
Högtalare 1 x blandad kanal
Lins
Fokuseringstyp Manuell
Riktning för keystone-korrigering Horisontell, vertikal
Vertikal keystone-korrigering -34 / +34
Horisontell keystone-korrigering -40 / +40
Vårt artikelnummer: 121528

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris