Mediaspelare

Strong SRT 41 Google TV Stick 4K

  • Massor av appar, spel och streamingtjänster direkt på din TV
  • Direkt tillgång till Google Play Store
  • Fjärrkontroll med Bluetooth och röstkommando
  • Inbyggd Chromecast
  • 4K Ultra HD
  • Google TV-app
  • HDMI 2.1, WiFi
Full produktbeskrivning
Pris
749 :-

Mediaspelare Strong SRT 41 Google TV Stick 4K

Uppgradera din TV-upplevelse till en helt ny nivå med mediaspelare Strong SRT 41 Google TV Stick 4K. Med direkt tillgång till Google Play Store och den senaste versionen av Google TV, blir din TV mer än bara en skärm - den blir en portal till en värld av underhållning.

Från traditionell TV till Smart TV
Anslut din 4K HDMI Google Stick och se din traditionella TV förvandlas till en Smart TV. Med direkt tillgång till Google Play Store, öppnas en värld av appar, spel och streamingtjänster direkt på din skärm. Det är som att ha en dator inbyggd i din TV, men utan krångel och kablar.

Obegränsad tillgång till underhållning
Strong Google TV 4K Stick är Google-certifierad och kommer med den senaste versionen av Google TV, vilket ger dig tillgång till massor av innehåll. Njut av dina favoritfilmer och serier direkt från Netflix, YouTube, Prime Video och Disney+. Och det är bara början - med tillgång till Google Play Store är underhållningsmöjligheterna nästan obegränsade. (Observera att abonnemang krävs för vissa tjänster.)

Teknik i framkant
Men Strong Google TV 4K Stick är mer än bara en mediaspelare. Den är utrustad med "must-haves" som 4K UHD-upplösning och H.265-dekodning, vilket ger dig en bildkvalitet som är så skarp att det känns som att du är där. Och med Dual Band Wi-Fi får du en snabb och stabil anslutning, så att du kan streama ditt innehåll utan avbrott.

Chromecast inbyggd
Och som om det inte vore nog, kommer Strong Google TV 4K Stick med inbyggd Chromecast-funktion. Det betyder att du kan skicka innehåll från din smartphone eller surfplatta direkt till din TV, vilket gör det ännu enklare att dela dina favoritfilmer, bilder och mer.

Varumärke Strong
EAN 9120072373176
Display Name Strong SRT 41 Google TV Stick 4K
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 0 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 0 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.011 kg
Header
Produktlinje Strong
Märke Google
Förpackad kvantitet 1
Allmänt
Typ av produkt Headset med virtuell verklighet
Vårt artikelnummer: 119758

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris