Mediaspelare

Strong LEAP-S3 Google TV box

  • Google TV-box (Android 11)
  • 4K UHD Streaming – njut av filmer och serier i ultrahög upplösning
  • Google Assistant röststyrning för enklare navigering och sökning
  • Tillgång till appar, spel, streamingtjänster med mera
  • Stöder HDR (High Dynamic Range)
  • Inbyggd Wi
Full produktbeskrivning
Pris
990 :-

Strong LEAP-S3 Google TV 4K streaming box

Uppgradera ditt TV-tittande med STRONG LEAP-S3 Google TV 4K streaming box. Denna kompakta enhet förvandlar din vanliga TV till en smart-TV, komplett med Google-certifiering, tillgång till Google Play Store, 4K UHD-upplösning och en värld av streamingtjänster. Allt styrt med enkelhet och bekvämlighet genom din röst.

Förvandla din TV med STRONG LEAP-S3
STRONG LEAP-S3 Google TV-box är en kompakt och smart enhet som enkelt uppgraderar din TV till en smart-TV. Med denna enhet får du direkt tillgång till Google Play Store och alla dess fördelar. Utformad med den senaste Android 11-versionen, erbjuder STRONG LEAP-S3 en förstklassig användarupplevelse.

Google-certifierad underhållning
Denna Google-certifierade TV-box ger dig tillgång till en värld av appar och streamingtjänster. Du kan enkelt njuta av dina favoritfilmer och serier från Netflix, YouTube, Prime Video eller Disney+. Dess användarvänliga gränssnitt gör det enkelt att snabbt hitta och njuta av underhållningen du föredrar.

Utmärkt bild- och ljudkvalitet
Med 4K UHD-upplösning och H.265-dekodning garanterar LEAP-S3 fantastisk bildkvalitet. Dolby Vision-Atmos säkerställer det bästa ljudet, vilket förhöjer din filmupplevelse. Chromecast-funktionen låter dig dessutom strömma innehåll direkt från din smartphone till TV-skärmen.

Smidig kontroll och anslutning
STRONG LEAP-S3 är utrustad med Google Assistant för röststyrning, vilket förenklar navigering och sökning av innehåll. Med en mängd anslutningsalternativ som USB-port, Bluetooth 5.0, HDMI 2.1 och Ethernet-port, är den här TV-boxen en komplett lösning för din underhållning.

Allsidig och användarvänlig
Denna Google TV-box är inte bara en portal till videostreaming från Internet, utan också ett smidigt sätt att ladda ner och installera appar från Google Play. Den stöder många moderna tekniker som Dolby Vision, Dolby Atmos och High Dynamic Range (HDR), vilket gör den till en mångsidig enhet för alla dina underhållningsbehov.

Varumärke Strong
EAN 9120072375101
Display Name Strong LEAP-S3 Google TV box
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 0 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 0 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.345 kg
Vårt artikelnummer: 100664

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris