Grilltillbehör

Landmann Grillöverdrag Premium XL 15707

  • Yttermått 145x120x60 cm – passar flera grillmodeller
  • Vattentätt med PVC-innerbeläggning
  • Kylbeständigt till -20 °C
  • UV-beständigt
  • Andas genom ventilationsöppningar
Full produktbeskrivning
Pris
839 :-
Landmann logo

Grillöverdrag Premium XL 15707 Landmann

Ge din grill det bästa skyddet med Premium skyddsöverdrag XL från Landmann. Tillverkat av extra robust polyesterväv och med vattentät PVC-innerbeläggning, är detta överdrag designat för att skydda din grill från alla väderförhållanden och hålla den i toppskick.

Håll din grill i toppskick året runt
Med Landmanns Premium skyddsöverdrag XL behöver du inte oroa dig för att din grill ska skadas av regn, snö, UV-strålar eller andra yttre påverkningar. Detta överdrag är tillverkat av extra robust 600d polyesterväv, som ger enastående slitstyrka och skydd mot alla väderförhållanden.

Andas genom sex ventilationsöppningar
För att förhindra kondens och mögel, är Premium skyddsöverdrag XL utrustat med sex ventilationsöppningar som låter din grill andas. Detta är särskilt viktigt när överdraget används under längre perioder eller i fuktiga områden.

Enkel att installera och använda
Att montera Premium skyddsöverdrag XL på din grill går enkelt och snabbt. Överdraget är lätt och bekvämt att hantera och kan fästas på din grill med hjälp av de medföljande kardborrbanden. När du vill använda din grill igen, är det lika enkelt att ta bort överdraget.

Vattentät och UV-beständig
Med PVC-innerbeläggning som ger upp till 3000 mm vattenpelare och en ljusäkthet steg 6 (mycket bra), är Premium skyddsöverdrag XL både vattentätt och UV-beständigt. Detta gör det till det perfekta skyddet för din grill mot alla väderförhållanden och solljus.

Passar till flera grillmodeller
Premium skyddsöverdrag XL passar till flera grillmodeller som Rexon 3.0, Rexon 4.1, Triton 3.1, Triton 4.1, Miton 4.1 och Grillchef 11510. Detta gör det till ett mångsidigt och kostnadseffektivt sätt att skydda din grill och förhindra onödiga skador.

Varumärke Landmann
EAN 4000810157075
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 1450 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 600 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 1000 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.8 kg
Allmänt
Färg Grå
Vårt artikelnummer: 122063

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris