Laddar...

Smarta prylar till hemmakontoret

Det blir allt vanligare att vi jobbar hemifrån. Allt som krävs är egentligen din dator men det finns några saker som kommer göra ditt hemmakontor ännu lite härligare.

Jobba i lugn och ro

Nyfikna barn, stökiga grannar och bullrande maskiner? Låt inget störa dig med BlackBeat Pro 5100. De smidiga in-ear-hörlurarna är framtagna med ett extra fokus på att stänga ute alla typer av bakgrundsljud tack vare den unika WindSmart-tekniken. En ostörd arbetsmiljö är i sikte! Läs mer om hörlurarna här!

Läs mer här!

Mini-kaffe till mini-kontor

Bara för att du jobbar hemifrån ska du inte behöva gå miste om kontorets finkaffe. Det kommer Nespressos kapselmaskin, Essenza Mini, se till. Den ultrakompakta maskinen är tillverkarens minsta hittills och är otroligt smidig att flytta runt. En uppvärmningstid på 25 sekunder är allt som krävs för att maskinen ska vara igång och redo att leverera gott kaffe till dig.

Kolla in kapselmaskinen!

Den multifunktionella skrivbordslampan

Nedis skrivbordslampa har inte bara ett justerbart arbetsljus, utan även en trådlös laddningsfunktion som laddar din smartphone medan du sitter och arbetar. Säg hejdå till dåligt ljus, urladdade jobbtelefoner och snubbliga sladdar!

Köp lampan här!

Kontorets färgstarka fuktgivare

Säg farväl till trötta skärmögon, bakteriespridning och torr luft med VOCOlincs smarta luftfuktare VH1 Homekit. Den nätta men moderna designen tåls att visas upp på skrivbordet och du kan dessutom välja vilken färg luftfuktaren ska lysa i. Räcker 16 miljoner nyanser? Du röststyr enkelt VH1 Homekit med hjälp av Alexa, Siri eller Google Assistant.

Läs mer om luftfuktaren!

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här