Laddar...
Smarta hem/Smarta hemmet/Produkter för hemautomation Nedis Smartplugg grenuttag Wi-Fi 114265
Smarta hem/Smarta hemmet/Produkter för hemautomation Nedis Smartplugg grenuttag Wi-Fi 114265
Smarta hem/Smarta hemmet/Produkter för hemautomation Nedis Smartplugg grenuttag Wi-Fi 114265
Smart grenuttag

Nedis Smartplugg grenuttag Wi-Fi

  • Smart grenuttag med 3 uttag och 4 USB
  • Fjärrstyr och schemalägg via smartphone
  • Enkel att installera – ansluts direkt till din WiFi-router
Full produktbeskrivning
379 :-
Nedis logo

Smartplug grenuttag med USB

Förlängningsuttag som ansluts direkt till din WiFi-router och ger dig möjlighet till fjärrstyrning och schemaläggning av tre enheter. Den har en sladd som är 1,8 meter lång och även 4 USB-uttag.
Enkel inställning gör att du kan slå på och stänga av dina enheter och schemalägga dem via din smartphone. Du kan även använda röststyrning med Amazon Alexa och Google Home.

Hög kapacitet
Grenuttaget har stöd för en total strömförbrukning på 3680 W (230 V/16 A) och kan användas som ett fristående förlängningsuttag eller paras ihop med andra Nedis® SmartLife-produkter för att skapa ditt smarta hem.

Om Nedis® SmartLife
Upptäck ett stort och ständigt växande sortiment av produkter – såsom lampor, brytare, uttag, sensorer och kameror – som alla kan styras med en lättanvänd och intuitiv app. Med röststyrningsfunktioner som stöds av Amazon Alexa och Google Home och utan behov av något annat än ditt befintliga WiFi-nätverk är detta ett anslutet, smart hem på ett enkelt sätt. Oavsett om du letar efter en enda smart lampa eller ett uttag, eller om du vill automatisera hela huset, kan du upptäcka hur lättillgänglig smart teknik är i dag.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Nedis
EAN 5412810324255
Produkttyp Smart kontakt (smart plug)
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala röstassistenten Google Assistant. Med hjälp av Google Assistant kan du styra produkten med din röst. Kompatibel med Google Assistant (Google Home) Ja
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala assistenten Amazon Alexa. Den digitala assistenten gör att du kan styra produkten med din röst. Kompatibel med Amazon Alexa Ja
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
Spänning (V) 230 V
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.64 kg
Anslutningsteknik WiFi
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 335 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 550 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 310 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 3680 W
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 1.8 m
Strömkälla 220v
Vårt artikelnummer: 114265

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här