Kaffemaskin

Siemens CT636LES6

  • Helautomatisk
  • Styr, övervaka och kommunicera via appen Home Connect
  • aromaDouble Shot för extra starkt kaffe
  • autoMilk Clean rengör automatiskt mjölksystemet
  • ceramDrive: Slitstark keramisk kvarn
Full produktbeskrivning
22 190 :-
Siemens logo

Kaffemaskin CT636LES6 Siemens


Helautomatisk espressomaskin

CT636LES6 är en helautomatisk espressomaskin för inbyggnad. Maskinen har den modernaste tekniken för finess och komfort.

Home Connect
I dag blir vår värld och våra hem allt mer uppkopplade. Med Siemens app Home Connect kan du övervaka, styra och kommunicera med dina Siemensprodukter, när som helst och var som helst.

För ett extra start kaffe
Med CT636LES6 får du extra starkt kaffe utan att kompromissa med aromerna, tack vare innovativa aromaDouble Shot. Två malnings- och bryggningsprocesser gör att aromaDouble Shot ger den genomgående bästa aromen. Därmed undviker du bittra eftersmaker, eftersom mindre vatten ger färre bittra smakämnen. Och det i sin tur gör att endast det bästa från bönorna hamnar i din kopp.

Automatisk rengöring av mjölksystemet
Alla passionerade kaffedrickare, som älskar ett gott, aromatiskt kaffe kompromissar inte vid tillagningen. Utom med att regelbundet rengöra mjölksystemet. Därför har Siemens utvecklat autoMilk Clean. Det helautomatiska systemet rengör med ånga och startar efter varje bryggd kopp. Det garanterar perfekt hygien och gör jobbet med den dagliga rengöringen av mjölksystemet åt dig. Dålig lukt och bakterier får helt enkelt inte en chans att utvecklas. Allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och njuta av en god kopp kaffe .

Finmalet och extra smakrikt
Den högkvalitativa kvarnen ceramDrive maler kaffebönorna jämnt och fint, för att kaffet ska utveckla en mer smakintensiv och rik arom under bryggningsprocessen. Och eftersom keramikkvarnar, till skillnad från stålkvarnar, är i princip outslitliga garanterar vi bestående och kvalitetsmässigt optimal njutning.

Tar fram det bästa ur varje böna
Olika bönsorter skiljer sig åt på många sätt, som t.ex. bönornas storlek, fukt- och oljehalt. Dessa faktorer påverkar den mängd pulver malningsprocessen genererar och därmed även kaffets styrka. Därför anpassar coffeeSensor-systemets intelligenta kvarn malningens längd efter respektive bönsort. På så sätt får du en konsekvent mängd kaffepulver som anpassas efter hur starkt du vill ha ditt kaffe.

Allt med en knapptryckning
Stark espresso, krämig cappucino, latte macchiato eller kaffe med varm mjölk spelar ingen roll: Med oneTouch DoubleCup bryggs den valda drycken med en enkel knapptryckning. Så enkelt är det. Och ännu bättre, du kan brygga två koppar på en gång om du vill.

Maximal njutning med ett enkelt knapptryck
Med funktionen oneTouch serverar den här helautomatiska kaffemaskinen fulländad kaffenjutning, enkelt och bekvämt och i en enda knapptryckning. Systemet förbereder kaffedryckerna helt enligt dina preferenser, med eller utan mjölk. Perfekt teknik för perfekt njutning.

Enkel rengöring av maskinen
För att säkerställa en ren och hygienisk bryggenhet i din maskin är bryggenheten fullt uttagbar. Ta enkelt ut bryggenheten och skölj under rinnande vatten och sätt sedan tillbaka den så säkerställer du att ditt kaffe alltid smakar bra samt förlänger livslängden på din espressomaskin.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Energiinformation
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 1600 W
Varumärke Siemens
EAN 4242003703595
Anger hur lång garanti produkten har. Garantitid (år) 5 år
Allmänt
Färg Rostfri
Tryck (bar) 19 bar
Avkalkningsindikator Ja
Anger om produkten ska byggas in. Du behöver i så fall komplettera med egen snickerilucka. Inbyggnad Ja
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala assistenten Amazon Alexa. Den digitala assistenten gör att du kan styra produkten med din röst. Kompatibel med Amazon Alexa Ja
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala röstassistenten Google Assistant. Med hjälp av Google Assistant kan du styra produkten med din röst. Kompatibel med Google Assistant (Google Home) Ja
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 594 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 385 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 455 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 20.428 kg
Vårt artikelnummer: 116113

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris