Överfallslarm

Safe 'n' Sound Personal Alarm vit

  • Hög 130 dB ljudstyrka
  • Användarvänligt och lättburet
  • Uppladdningsbart med USB-kabel
  • Inbyggd LED-ficklampa
  • Livsräddare i nödsituationer
Full produktbeskrivning
Pris
199 :-

Safe 'n' Sound Personal Alarm vit

I en värld där personlig säkerhet blir allt viktigare erbjuder Safe 'n' Sound Personal Alarm en praktisk och pålitlig lösning för att öka din trygghet och påkalla uppmärksamhet när du är i nöd. Dess lätta och kompakta design gör att du kan ha det med dig både på dina äventyr och inomhus.

Imponerande kombination av ljudstyrka och användarvänlighet
Detta personlarm sticker ut med sin imponerande ljudstyrka på 130 db, vilket garanterar att du kan göra dig hörd även i de mest brusiga miljöer eller från avlägsna platser.
Larmet är designat för att vara användarvänligt, det kan enkelt fästas på din nyckelknippa och aktiveras snabbt antingen genom att dra i den medföljande nyckelringen eller trycka på en knapp. Dessutom är det uppladdningsbart (USB-kabel ingår), vilket minskar behovet av engångsbatterier och bidrar till en mer hållbar miljö. Den inbyggda LED-ficklampan är en ytterligare fördel, vilket gör larmet till en värdefull tillgång i mörka miljöer.

Livräddare och mångsidig följeslagare för äventyr och säkerhet
Safe 'n' Sound personlarm har inte bara en avskräckande effekt vid ett eventuellt överfall, utan kan vara en livräddare om du behöver hjälp vid utomhusaktiviteter som vandring, klättring, och skidåkning.
Safe 'n' Sound personlarmet är inte bara ett verktyg för att öka din säkerhet på offentliga platser eller under utomhusaktiviteter. Det är också en livräddande anordning för de mest oväntade och allvarliga situationerna. Föreställ dig att du befinner dig i en situation där du är fast under rasmassor efter en olycka eller har ramlat omkull i ditt hem och inte kan resa dig. I sådana kritiska ögonblick kan detta personlarm bli din räddning.
Larmet är också ett utmärkt verktyg för att påkalla uppmärksamhet vid nödutrymningar eller andra kritiska situationer där det är viktigt att snabbt göra sig hörd. Alla kan och orkar ju inte busvissla. 

Öka din trygghet överallt
Med Safe 'n' Sound personlarm i din ägo ökar du din säkerhet och trygghet, oavsett om du befinner dig i staden eller ute i naturen. Dess lätta och kompakta design, tillsammans med den höga ljudstyrkan och den inbyggda ficklampan, gör det till ett måste för alla som värdesätter sin personliga säkerhet. Gör ett klokt val idag – för din trygghet imorgon. Detta larm är även en perfekt present till någon du bryr dig om.

OBS! Håll ej nära örat i aktiverat läge då det kan orsaka hörselskador.

Varumärke Safe n Sound
EAN 7350113520173
Display Name Safe 'n' Sound Personal Alarm vit
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 0 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 0 mm
Header
Produktlinje Safe n Sound
Vårt artikelnummer: 120039

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris