Övervakning & Säkerhet

Ezviz Solar Panel-D

  • Miljövänlig och kostnadsbesparande
  • Hög laddningseffektivitet (upp till 4,2 W)
  • 4-meters kabel för monteringsflexibilitet
  • Väderbeständig design
Full produktbeskrivning
Produkten har utgått

Ezviz Solar Panel-D

Slipp manuell laddning och håll dina EZVIZ-kameror igång med hjälp av solen. Med EZVIZ Solar Panel-D får du en effektiv och enkel lösning för att förse dina batteridrivna kameror med ström, samtidigt som du bidrar till en hållbar framtid.

En hållbar och effektiv lösning för EZVIZ-kameror
Den högeffektiva solpanelen tillverkad av monokristallina kiselceller ger tillförlitlig strömförsörjning på upp till 4,2 W. Du kan nu ladda dina EZVIZ-kameror med hjälp av solenergi, vilket minskar behovet av manuell laddning och ger en smidigare övervakning.

Kompatibilitet och enkel montering
Solar Panel-D är kompatibel med alla EZVIZ batteridrivna kameror (CS-BC1C, CS-BC1-B1, CS-BC1-B2, CS-BC1-B3, CS-BC1), vilket ger dig ökad flexibilitet och fler valmöjligheter. Den enkla och smidiga monteringen gör att du kan placera solpanelen precis där du önskar och den 4 meter långa sladden ger dig flexibilitet att anpassa den efter dina behov.

Gjord för alla väderförhållanden
Med sin vattentäta design och robusta konstruktion klarar Solar Panel-D olika väderförhållanden som regn, snö och sol. Den är utrustad med en hållbar ram och rostfria skruvar, vilket gör att du kan installera den utomhus och låta den samla solenergi utan att behöva oroa dig för dåligt väder.

Maximera solenergin med justerbart fäste
Solar Panel-D levereras med ett justerbart fäste som är roterbart 360 grader, vilket ger dig möjlighet att optimera placeringen och maximera solenergins utnyttjande. Du kan enkelt hitta den perfekta soliga platsen för att installera solpanelen och säkerställa optimal strömförsörjning för dina EZVIZ-kameror.

Bidra till en hållbar framtid
Genom att använda solenergi för att ladda dina EZVIZ-kameror minskar du inte bara ditt beroende av traditionell strömförsörjning, utan bidrar även till en mer hållbar och miljövänlig lösning. Med Solar Panel-D kan du njuta av en pålitlig och grönare övervakningslösning.

Varumärke ezviz
EAN 6941545608716
Display Name Ezviz Solar Panel-D
Allmänt
Färg Vit
Produkttyp Övrigt
Utomhusbruk Ja
Väderbeständig Ja
Vikt 611 g
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 156 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 15 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 223 mm
Vårt artikelnummer: 121101

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris