Övervakning & Säkerhet

Ezviz HB8 2K+

  • Upp till 210 dagars batteritid
  • 360° panoramatäckning
  • 2K-upplösning
  • Gratis 32 GB eMMC-lagring
Full produktbeskrivning
Pris
2 490 :-

Säkerhetskamera Ezviz HB8 2K+

EZVIZ HB8 2K+ - trygghet och teknik i världsklass. Denna batteridrivna Pan & Tilt-säkerhetskamera tar säkerhetsövervakning till en ny nivå med imponerande 360 graders synlighet och kristallklar upplösning. Med lång batteritid och möjlighet till solenergi får du en revolutionerande lösning utan krånglig installation. Håll ditt hem och din egendom trygg med HB8 2K+, som erbjuder enastående panorering, kristallklar bildkvalitet och enkel användning.

Avancerad AI-rörelsedetektering
Ezviz HB8 2K+ övervakningskamera använder avancerad artificiell intelligens för att känna igen människofigurer och endast skicka varningar för de viktigaste händelserna, vilket minimerar onödiga notifikationer.

Omfattande täckning med panorering och lutning
Med 340° panorering och 65° lutning ger kameran en imponerande 360° synlighet, så att du kan hålla koll på hela utomhusområdet med lätthet.

Färgmörkerseende för detaljerade bilder
Med färgmörkerseende-teknik kan du se klara och tydliga bilder, även i mörker. Du kan enkelt identifiera viktiga detaljer och händelser i realtid.

Lång batteritid
Med upp till 210 dagars batteritid behöver du inte oroa dig för frekventa laddningar. Kameran är redo att övervaka och skydda ditt hem under långa perioder utan avbrott. Det ger dig bekvämlighet och flexibilitet vad gäller placering.

Anpassningsbar lagring och kompatibilitet
Kameran har inbyggd 32 GB eMMC-lagring och stöd för EZVIZ CloudPlay molnlagring, vilket ger dig flexibilitet och valmöjligheter för att spara och hantera dina videoklipp. Dessutom är den kompatibel med Amazon Alexa och Google Assistant för enkel integration och styrning med röstkommandon.
Varumärke ezviz
EAN 6941545609317
Display Name Ezviz HB8 2K+
Allmänt
Färg Vit
Produkttyp Övervakningskamera
Anslutningsteknik WiFi
Maximal digital videoupplösning 2560x1440p
Infrarött avstånd (m) 15
Ansiktsigenkänning Nej
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala röstassistenten Google Assistant. Med hjälp av Google Assistant kan du styra produkten med din röst. Kompatibel med Google Assistant (Google Home) Ja
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala assistenten Amazon Alexa. Den digitala assistenten gör att du kan styra produkten med din röst. Kompatibel med Amazon Alexa Ja
Apple Homekit är namnet på den plattform Apple använder för att styra smarta enheter och tillbehör i våra hem. En produkt som är kompatibel med Homekit kan styras via Siri och Home-appen. Kompatibel med Apple Homekit Nej
Utomhusbruk Ja
Väderbeständig Ja
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
En apparat med Bluetooth-funktion kan kommunicera med din smartphone eller surfplatta, ofta genom en app. Bluetooth Nej
Vikt 803 g
Typ av enhet Nätverksövervakningskamera
Anslutningsteknik Trådad, trådlös
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 116 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 183 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 166 mm
Header
Produktlinje EZVIZ
Märke EZVIZ
Förpackad kvantitet 1
Modellserie som produkten är del av Modell HB8
Kamera
Typ Färg - Dag&Natt
Vårt artikelnummer: 121100

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris