Övervakning & Säkerhet

Ezviz EB8 4G

  • 4G
  • 2K-upplösning
  • Batteridriven
  • 360-gradersskydd
Full produktbeskrivning
Produkten har utgått

Övervakningskamera Ezviz EB8 4G

Upplev friheten och tillförlitligheten hos EZVIZ EB8 4G övervakningskamera. Med batteridrift och 4G LTE-anslutning ger denna kamera dig enkel installation utan begränsningar. Oavsett om det är för att övervaka ditt hem, din trädgård eller andra viktiga platser, erbjuder EB8 4G smart och pålitligt skydd dygnet runt. 

Gör 360-gradersskydd mobilt och pålitligt
EZVIZ EB8 4G revolutionerar säkerhetsövervakningen genom att erbjuda mobilitet och tillförlitlighet. Med 4G LTE-anslutning och batteridrift kan du placera kameran var som helst utan att vara begränsad av Wi-Fi-täckning eller strömkällor. Skydda de platser du bryr dig mest om med förtroende.

Bred vy och högupplöst detalj
Med sin förmåga att panorera och tilta fångar EB8 4G in ett 360-graders synfält och återger detaljer i 2K-upplösning. Du får en omfattande vy och skarpa bilder som gör att du kan se varje detalj och kritiskt ögonblick tydligt.

Miljövänlig energiladdning
EB8 4G är utrustad med inbyggda uppladdningsbara batterier och kan även anslutas till en EZVIZ-solpanel för att dra nytta av solenergi. Du får en stor batterikapacitet och en grönare energilösning för kontinuerlig drift.

Intelligent och anpassningsbar övervakning
Med förinställda betraktningsvinklar kan du enkelt återgå till dina favoritvyer genom att bara klicka på EZVIZ-appen. EB8 4G anpassar sig till dina behov och ger dig enkel åtkomst till de platser du vill övervaka.

Blixtljus och tvåvägskommunikation
EB8 4G har en inbyggd spotlight som återställer färgerna och ger klar sikt även på natten. Dessutom kan du kommunicera med besökare genom kameran med hjälp av tvåvägskommunikation via din smartphone. Du har full kontroll och kan agera omedelbart när det behövs.

Smart integration, handsfree-kontroll
Hantera enkelt din EB8 4G via EZVIZ-appen. Vad som är bättre, du kan röstaktivera livevisningen med "Hey Google" eller "Alexa" för att se vad som händer på en större skärm.

Stora, säkra förvaringsmöjligheter som du kan lita på
Du kan säkra dina inspelade videor på ett lokalt microSD-kort på upp till 512 GB, eller prenumerera på EZVIZ CloudPlay för helt krypterad molnlagring.

Varumärke ezviz
EAN 6941545614625
Display Name Ezviz EB8 4G
Allmänt
Färg Vit
Produkttyp Övervakningskamera
Anslutningsteknik WiFi
Maximal digital videoupplösning 2304x1296p
Infrarött avstånd (m) 15
Ansiktsigenkänning Ja
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala röstassistenten Google Assistant. Med hjälp av Google Assistant kan du styra produkten med din röst. Kompatibel med Google Assistant (Google Home) Ja
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala assistenten Amazon Alexa. Den digitala assistenten gör att du kan styra produkten med din röst. Kompatibel med Amazon Alexa Ja
Apple Homekit är namnet på den plattform Apple använder för att styra smarta enheter och tillbehör i våra hem. En produkt som är kompatibel med Homekit kan styras via Siri och Home-appen. Kompatibel med Apple Homekit Nej
Utomhusbruk Ja
Väderbeständig Ja
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
Färg Vit
Vikt 835 g
Djup 183
Bredd 116
Höjd 166
Typ av enhet Övervakningskamera
Anslutningsteknik 4G
Inomhus/utomhus Utomhus
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 116 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 183 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 166 mm
Vårt artikelnummer: 121095

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris