Övervakning & Säkerhet

Ezviz C8W Pro

  • 2K+ upplösning
  • 360° panoramatäckning
  • Färg Night Vision
  • IR Night Vision (upp till 30m)
  • AI-driven mänsklig formdetektion
  • Tvåvägssamtal
Full produktbeskrivning
Produkten har utgått

Ezviz C8W Pro 2K Pan & Tilt WiFi-kamera

Välkommen till framtiden av övervakning och skydd för ditt hem! EZVIZ C8W Pro 2K är en avancerad och innovativ WiFi-kamera som tar säkerhet till en helt ny nivå. Med imponerande funktioner som 2K-upplösning, 360-graders panoramisk täckning och AI-drivna detektionsfunktioner är denna kamera en pålitlig vakt för ditt hem dygnet runt. 

Fullständig översikt med 360-graders panoramatäckning
Med C8W Pro 2K får du enastående sikt över ditt hem eller kontor. Kamerans pan- och tilt-funktion ger dig möjlighet att se hela området utan några gråzoner. Du kan enkelt övervaka din trädgård, uppfarten eller vardagsrummet med fantastisk detaljrikedom och klarhet.

Ultraskarp 2K+ videokvalitet
Med EZVIZ C8W Pro 2K WiFi-kamera får du enastående klarhet och detaljer i dina inspelningar.

Avancerad AI-driven detektering
Med AI-teknologi kan C8W Pro 2K känna igen och skilja på mänskliga och fordonsformer. Detta eliminerar onödiga larm och ger dig snabb och tillförlitlig information när det verkligen betyder något. Du kan anpassa detektionszonen och vara trygg i vetskapen om att kameran endast kommer att varna dig för viktiga händelser.

Auto-tracking för sömlös övervakning
När kameran upptäcker rörelse kommer den automatiskt att spåra och följa objektet. Du behöver inte längre oroa dig för att personer eller föremål försvinner från din synvinkel. C8W Pro 2K ser till att du alltid har koll på vad som händer och fångar varje viktig detalj.

Enkel installation och användning
Installationen av C8W Pro 2K är enkel och smidig. Du kan enkelt ansluta kameran till ditt WiFi-nätverk och konfigurera den med hjälp av EZVIZ-appen. Appen ger dig full kontroll över kamerans inställningar och ger dig också möjlighet att se livevideo och få aviseringar direkt till din smartphone. Med bara några klick kan du uppleva den fulla potentialen hos denna smarta WiFi-kamera.

Säkerhet och skydd i alla förhållanden
C8W Pro 2K är designad för att klara alla väderförhållanden. Den är väderbeständig och tål att användas både inomhus och utomhus. Med funktioner som färgat mörkerseende och tvåvägskommunikation kan du ha fullständig kontroll och säkerhet, oavsett om det är dag eller natt.

Varumärke ezviz
EAN 6941545609041
Display Name Ezviz C8W Pro
Allmänt
Färg Vit
Produkttyp Övervakningskamera
Anslutningsteknik WiFi
Maximal digital videoupplösning 2560x1440p
Infrarött avstånd (m) 30
Ansiktsigenkänning Ja
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala röstassistenten Google Assistant. Med hjälp av Google Assistant kan du styra produkten med din röst. Kompatibel med Google Assistant (Google Home) Nej
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala assistenten Amazon Alexa. Den digitala assistenten gör att du kan styra produkten med din röst. Kompatibel med Amazon Alexa Nej
Apple Homekit är namnet på den plattform Apple använder för att styra smarta enheter och tillbehör i våra hem. En produkt som är kompatibel med Homekit kan styras via Siri och Home-appen. Kompatibel med Apple Homekit Nej
Utomhusbruk Ja
Väderbeständig Ja
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
En apparat med Bluetooth-funktion kan kommunicera med din smartphone eller surfplatta, ofta genom en app. Bluetooth Nej
Vikt 605 g
Djup 157 mm
Bredd 149
Höjd 158 mm
Typ av enhet Övervakningskamera
Anslutningsteknologi Wi-Fi/Ethernet
Inomhus/utomhus Utomhus
Max räckvidd på öppen plats 30 m
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 112 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 171 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 156 mm
Vårt artikelnummer: 121099

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris