Övervakning & Säkerhet

Ezviz C2C (H265)

  • Enkel installation
  • Full HD 1080p-video med ultravidvinklig lins för omfattande täckning
  • Mörkerseende och omedelbara varningar för oavbruten säkerhet dygnet runt
  • Stöd för MicroSD upp till 256 GB
  • Avancerad komprimering
  • Anpassningsbara ljud
Full produktbeskrivning
Produkten har utgått

Övervakningskamera Ezviz C2C (H265)

Med Ezviz C2C (H265) får du enkel installation, Full HD 1080p-video och avancerade funktioner för att hålla dig säker dygnet runt. Med omedelbara varningar, tvåvägsljud och den senaste H.265-videokomprimeringstekniken erbjuder denna övervakningskamera en enastående användarupplevelse. Upptäck kraften i enkelhet med Ezviz C2C (H265).

Enkel installation och snabb konfiguration
Med sin magnetiska bas och medföljande monteringssats är Ezviz C2C (H265) enkelt att installera på väggar eller tak. Justera kameran manuellt för att täcka önskad vinkel och du är redo att övervaka på nolltid.

Full HD 1080p-video med vidvinkelobjektiv
Njut av kristallklar Full HD 1080p-video och täck ett brett utrymme med den ultravidvinkliga linsen på 108°. Oavsett om det är dag eller natt, kommer du kunna hålla koll på vad som är värdefullt för dig.

Oavbruten säkerhet dygnet runt
När mörkret faller aktiveras mörkerseende automatiskt, vilket ger dig full HD-videotäckning dygnet runt. Med en räckvidd på upp till 10 meter kan du vara trygg med att övervakningen fortsätter även under nattliga förhållanden.

Omedelbara varningar och anpassningsbarhet
C2C övervakar rörelse och skickar omedelbara aviseringar till din smartphone så snart rörelse upptäcks. Dessutom kan du välja mellan tre ljudvarningslägen för rörelsedetektering – tyst, kort pip och siren. Anpassat efter dina preferenser och behov.

Avancerad H.265-videokomprimering för bättre prestanda
Med den senaste H.265-videokomprimeringstekniken levererar C2C högkvalitativ video med bara halva bandbredden och hälften så mycket lagringsutrymme jämfört med äldre komprimeringsstandarder. Du får överlägsen prestanda och sparar samtidigt på resurser.

Varumärke ezviz
EAN 6941545601939
Display Name Ezviz C2C (H265)
Allmänt
Färg Vit
Produkttyp Övervakningskamera
Anslutningsteknik 2
Maximal digital videoupplösning 1920 × 1080
Infrarött avstånd (m) 10
Ansiktsigenkänning Nej
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala röstassistenten Google Assistant. Med hjälp av Google Assistant kan du styra produkten med din röst. Kompatibel med Google Assistant (Google Home) Nej
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala assistenten Amazon Alexa. Den digitala assistenten gör att du kan styra produkten med din röst. Kompatibel med Amazon Alexa Nej
Apple Homekit är namnet på den plattform Apple använder för att styra smarta enheter och tillbehör i våra hem. En produkt som är kompatibel med Homekit kan styras via Siri och Home-appen. Kompatibel med Apple Homekit Nej
Utomhusbruk Nej
Väderbeständig Nej
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
En apparat med Bluetooth-funktion kan kommunicera med din smartphone eller surfplatta, ofta genom en app. Bluetooth Nej
Färg Vit
Vikt 100 g
Djup 38 mm
Bredd 58 mm
Höjd 110 mm
Inomhus/utomhus Inomhus
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 58 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 38 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 110 mm
Header
Produktlinje EZVIZ
Förpackad kvantitet 1
Modellserie som produkten är del av Modell C2C Pro
Vårt artikelnummer: 121094

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris