Steamer

Philips Steam & Go GC362/80

  • Perfekt för känsliga plagg och textilier
  • Konstant ångutsläpp på 24 g/min
  • SmartFlow-teknik effektiviserar
Full produktbeskrivning
Pris
929 :-
Philips logo

Steamer GC362/80 från Philips

Med Philips Steam & Go steamer kan du fräscha upp din garderob och förlänga livslängden på dina klädesplagg. Steama allt från känsliga sidenplagg till kashmirtröjor, ullkappor och gardiner, utan att behöva släpa fram strykbrädan eller riskera brännmärken. Tack vare den uppvärmda steamerplattan kan du pressa steamern direkt mot plagget och lättare få bort skrynklor. Du kan även steama både horisontellt och vertikalt. Den kompakta designen, tillsammans med den värmeskyddande tygpåsen gör dessutom steamern perfekt för weekend- eller affärsresan.

Vertikal och horisontell steaming
Den här steamern kan användas både vertikalt som horisontellt, vilket gör att du lättare kan komma åt överallt och få till ett bättre resultat. Steamern är flexibel att använda och den kraftfulla ångan tar effektivt bort skrynklor och veck - till och med på svårstrukna områden som manschetter och kragar.

Konstant ångutsläpp
Mängden ånga steamern producerar avgör hur kraftfull den är. Ju högre ångutsläpp, desto snabbare och bättre resultat. Denna steamer har konstant ångutsläpp på 24 g/min

Uppvärmd steamerplatta
Tack vare den uppvärmda steamerplattan med SmartFlow-teknik kan du pressa steamern mot plagget och få till ett ännu bättre resultat. Den varma plattan håller en optimal temperatur, som gör den säker på alla material och förhindrar våta fläckar på plaggen.

Värmeskyddande handske och tillbehörsborste
Med den värmeskyddande handsken kan vara säker på att aldrig bränna dig av den varma ångan när du steamar. Genom att använda tillbehörsborsten på tjockare plagg som jackor och kappor, kan ångan lättare tränga in genom fibrerna i tyget, vilket resulterar i ett jämnt och fint resultat. Tillbehörsborsten är även perfekt för att fräscha upp tjockare gardiner.

Säker på ömtåliga material
Steamern kan användas på alla tyger och är perfekt för svårstrukna och ömtåliga material som kashmir och siden. Den uppvärmda steamerplattan kan säkert tryckas mot kläderna, utan risk för brännmärken.

Ingen strykbräda behövs
Med en steamer slipper du allt krångel och besvär med att släpa fram strykbrädan. Istället steamar du snabbt och enkelt direkt på galgen.

Energiinformation
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 1300 W
Ugnstorlek Liten
Varumärke Philips
EAN 8710103832102
Display Name Philips Steam & Go GC362/80
Allmänt
Färg Svart
Strykresultatet blir så mycket bättre om du tillför ånga. Ju mer ånga desto bättre. Ångmängden anges i gram/minut. Ångmängd (g/min) 24 gram/min
Dimensioner
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 2.5 m
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.952 kg
Vårt artikelnummer: 111381

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris