Systemkamera

Panasonic Lumix GX80 - DMC-GX80KECK inkl 12-32mm

  • 4K-funktioner – 4K-video / 4K-foto / Post Focus
  • 5-axels Dual I.S. Bildstabiliseringssystem
  • Digital Live MOS-sensor 16 Megapixlar
  • 12-32 objektiv
  • Photo Style och fokus/bländargaffling för mer kreativ fotografering
Full produktbeskrivning
Produkten har utgått
Panasonic logo

Systemkamera Panasonic Lumix GX80 - DMC-GX8

Kameran som fångar ett liv i rörelse
När du är ute på gatorna och letar efter inspiration reagerar Lumix GX80 lika snabbt som du själv gör. Dual Image-stabiliseringen hjälper dig att ta skarpare och klarare bilder vid svåra eller snabbrörliga fototillfällen. Med Post Focus-funktionen har du friheten att flytta fokus i bilden, även efter att bilden är tagen. Eftersom kameran är utrustad med Lumix 4K-foto kan du även filma i 4K-video (30 bps) och extrahera den perfekta bilden med 8 Mpixlars upplösning.

Perfekt pixelprecision
GX80 är utrustad med en 16 mpixlars Digital Live MOS-sensor som ger dig möjlighet att fånga skarpare och mer detaljerade bilder oavsett motiv, utan behov av ett Low pass-filter. 

Konstruerad för att följa med
Lumix GX80 är idealisk för att fånga ett liv i rörelse tack vare den integrerade Dual Image Stabilizer-tekniken som kombinerar stabiliseringsfunktioner i kamerahuset och objektivet för en ännu kraftfullare stabiliseringseffekt vid bilder upp till 4 F-steg. 5-axels Dual I.S stabiliserar både vidvinkel och telefoto såväl som rörliga bilder inklusive 4K-video. 

Det du ser ät det du fotograferar
Lumix GX80 är utrustad med en Live View-sökare som ger en perfekt kontroll över bilden och visar alla detaljer- Sökaren har en upplösning på hela 2,76 Mpixlar och en nära hundraprocentig färgåtergivning för visuell kontroll under alla typer av förhållanden.

Alltid klar för den perfekta ögonblicksbilden
4K-Foto är en funktion som låter dig fånga den perfekta bilden genom att i efterhand plocka ut en bildruta ur en videosekvens (30 bps) och spara den som en separat högupplöst stillbild. Det är bara att filma, välja och spara. Du kommer aldrig at behöva missa ett flyende fototillfälle igen.

Din värld har aldrig varit vackrare. 
Tack vare kraften i 4K-formatet kan Lumix GX80 filma dina äventyr i vardagen med en upplösning som är upp till 4x högre än Full HD. Fler detaljer och högre skärpa betyder att den finns mer att se i varje sekvens.

Ta bilden direkt, fokusera senare
Tänk dig att du i efterhand kan bestämma dig för exakt var du vill ha skärpa i bilden. Post Focus-funktionen ger dig möjligheten att göra just detta- Ta bilden, plocka fram den igen och peka med fingret på skärmen där du vill ha skärpan. Det är en enkel men fantastisk funktion och den finns inbyggd i Lumix GX80.

Rekommenderad av DigitalFoto och Ljud & Bild
"GX80 har extremt säker exponering med fina detaljer i både högdagrar och skuggor, och färgåtergivningen är fin med mättade och naturliga färger."
DigitalFoto, "Toppbetyg", 9 av 10, 15 augusti 2016

"Särskilt rekommenderad"
Ljud & Bild, 21 juni 2016

Varumärke Panasonic
EAN 5025232847952
Display Name Panasonic Lumix GX80 - DMC-GX80KECK inkl 12-32mm
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 0 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 0 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.13 kg
Vårt artikelnummer: 119624

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris