Nya köken gör entré

Nordanro gör intåg med nya kök. Upptäck och inspireras av de senaste trenderna med jordnära trätoner och nyanser av grått och beige. Vilka färger inreder du ditt kök med? Möjligheterna är oändliga.

Nordanro är Elons alldeles egna köksvarumärke. Utifrån dina specifika behov och önskemål gör Nordanro det möjligt för dig att skapa ditt drömkök.

Gråa nyanser används allt mer i köksinredningen och är perfekta för att skapa en lugn och harmonisk atmosfär. ”Greige” är den nya trendfärgen som varken är grå eller beige – den är en blandning av båda! En annan stor trend är den så kallade ”möbeltrenden” där olika träslag används i köket som accent.

I linje med den trenden är det också allt mer vanligt att integrera kyl och frys i köket genom att ”gömma” dem bakom köksluckorna. Å andra sidan kan det vara snyggt om en eller två produkter får stå i fokus, exempelvis den extra breda hällen eller spiskåpan. Matcha dem med övriga detaljer i köket och upptäck vilken iögonfallande effekt det får.

Oavsett vilken stil eller vilka färger du vill ha i ditt kök kan Nordanro uppfylla dina specifika behov och önskemål – och gör dina köksdrömmar till verklighet! 

 

Läs mer: Hitta köksupplägget för dig! 

Urbant kök i betongstil 

Här är ett modernt kök med bänkar i rostfritt stål och luckor med betongkänsla. Den avskalade industrikänslan mjukas upp med varm belysning på utvalda ställen. Kontrasten mellan den gråa betongen och det inbjudande ljuset skapar en unik atmosfär. Samla familj och vänner runt den stora köksön och umgås tillsammans i timmar.

I det här rymliga köket får alla plats och du kan låta matlagningen ta tid. Varför inte bjuda på ett glas vin medan middagen tillagas? Eller vad sägs om att bläddra i kokboken och våga sig på att testa ett nytt recept?

Köket heter Natur. Vitvarorna är från Husqvarna

Modernt kök

Möbeltrenden fortsätter in i köket. Här står valnöt i fokus med accenter i svart och vitt. Stilren svart spiskåpa och ugn och vita överskåp med inslag av valnöt binder samman rummet på ett självklart vis. Köket har dessutom helinte- grerad kyl och frys som bidrar till den enhetliga upplevelsen. Välj bland olika träslag och matcha med vitt, ljusgrått eller annan färg. Den marmor- mönstrade kompositen med stänkskydd är enkel att hålla ren. Det här är ett praktiskt kök som passar dig som är ute efter en snygg och sober. 

Köket heter Natur/Modern. Vitvarorna är från Samsung och Thermex.

Olivgrönt kök

Härligt familjekök med en vacker köksö i marmor som bjuder in till både matlagning och social samvaro. Till höger finns även en mysig sittplats som är perfekt för en paus medan du väntar på att maten ska bli klar. Det här olivgröna köket har praktisk förvaring med både skåp och lådor som rymmer allt du behöver ha nära till hands. Det här är ett Nordanro Flex-kök som monteras med ett klick, helt utan verktyg.

Köket heter Arkitekt 19. Vitvarorna är från Siemens.

Det moderna lantköket

Den lantliga stilen går aldrig ur tiden. Här ser vi den moderna versionen av en klassisk favorit med undangömd kyl och frys, skafferi med ut- dragbara hyllor och maskinpark som innehåller ugn, mikrovågsugn och kaffemaskin. Matchande stänkskydd i laminat går att måttanpassa och är väldigt lätt att rengöra. Smidigt lådsystem bidrar med många förvaringsmöjligheter och innebär även att du slipper överskåp. Istället kan hyllor på väggen vara en smart och snygg lösning som gör att rummet upplevs som mycket luftigare. Vackra mässingsdetaljer är pricken över i:et i det här traditionella köket.

Köket heter Ramprofil. Vitvarorna är från Siemens och Fjäråskupan.

Shakerkök i industristil

Den industriella stilen håller i sig. I det här köket ser vi traditionella mellangråa shakerluckor och vitrinskåp i gallerdesign. Med hjälp av luckorna skapas en harmonisk symmetri – en fröjd för ögat helt enkelt! Istället för en klassisk köksö har det här köket en halvö, fördelen med en sådan lösning är att den får plats på mindre ytor samtidigt som den fortfarande ger en öppen känsla. En trend som börjar komma tillbaka är träbänkskivor som skapar värme i köket. Det är också allt mer populärt att utrusta köket med vinkyl och dubbla ugnar.

Köket heter Herrgård. Vitvarorna är från Husqvarna och Fjäråskupan.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris