Beatrice vann drömtvättstugan från Nordanro

För småbarnsmamman Beatrice Karlsson hände det där som bara inte får hända – familjens tvättstuga drabbades av översvämning. Några månader senare mottog hon ett minst sagt välkommet telefonsamtal från Elon. 

 

I villaområdet i Töreboda utanför Mariestad råder ett stilla lugn. Aprilsolen skiner och någonstans hörs ett försiktigt fågelkvitter. Innanför en av de gråmålade träfasaderna pågår ett småbarnsliv, med allt vad det innebär. Beatrice Karlsson sitter i skräddarställning på golvet med tre veckor gamla Ella i famnen, sambon Martin bredvid och äldsta barnet, Algot, åker ivrigt runt på sin blåa racerbil. 

 

Idag är det tvättdag och mammalediga Beatrice berättar att hon spenderar en hel del tid i tvättstugan, som också agerar skötrum och förråd. Utrymmet är dock i stort behov av upprustning. 

– En kväll möttes jag av ett hallgolv täckt av vatten - det hade blivit stopp i avloppet i tvättstugan! Vi upptäckte att det hela tyvärr handlade om ett fuskbygge och hantverkaren rekommenderade att göra om tvättrummet så snart som möjligt, berättar hon.

 

Ett par månad senare mottog Beatrice ett chockartat men glädjande besked: Hon hade vunnit en komplett tvättstuga från Nordanro i den tävling som Elon arrangerade tidigare i år.

– Jag kunde inte tro det när ni ringde och sa att jag hade vunnit! Grejen var att jag mest klickade in på Nordanro-spelet för att det såg så himla roligt ut, jag hade helt glömt bort att det var en tävling jag deltog i. Jag frågade säkert tre gånger om det här verkligen var på riktigt, säger Beatrice och småskrattar.

 

Den idealiska tvättstugan enligt Beatrice är praktisk, stilfull och genomtänkt. 

– Min Pinterest-mapp är proppfull med inspiration! För mig är det viktigt att det finns en röd tråd, mycket förvaring och var sak på sin plats. Det är just det jag ser så mycket fram emot att få experthjälp med från Elon, förklarar hon. 

Sambon Martin fyller i:

– Att göra om sin tvättstuga känns verkligen som det ultimata sättet att göra det tråkiga lite roligare. 

 

För familjen Karlsson väntar en spännande planerings- och installationsperiod tillsammans med Claes Ottersten, kök- och tvättstuga-ansvarig på Elons butik i Lidköping. 

– Vi har tillsammans med familjen kokat ner drömmar och erfarenheter till ett par konkreta förslag. Det ska bli kul att få sätta igång och ge småbarnsfamiljen en smidigare vardag, berättar Claes. 

 

Beatrice Karlsson, 27, deltog i Elons tvättstugetävling – och vann!

Namn: Beatrice Karlsson. 

Ålder: 27 år.

Bor: I tätorten Töreboda utanför Mariestad. 

Familj: Sambon Martin Andersson, 27, barnen Algot, 1 och år och 4 månader och Ella, 3 veckor.

Gör: Föräldraledig med bakgrund inom restaurangbranschen.

Intresse: Inredning, god mat och att umgås med familjen.  

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris