Skärmskydd

Copter Exoglass Flat Iphone 15 Pro Max

  • Till iPhone 15 Pro Max
  • Dubbelhärdat 9H glas
  • Fett- och vattenavvisande beläggning
  • Splitterskydd
  • Responsiv skärmkontakt
Full produktbeskrivning
Pris
139 :-

Copter Exoglass Flat Iphone 15 Pro Max

Copter Exoglass Flat för iPhone 15 Pro Max är ett premiumskärmskydd som ger exceptionellt skydd utan att kompromissa med telefonens funktionalitet eller skärmkvalitet. Detta skärmskydd är designat för att ge din mobil ett robust skydd samtidigt som det behåller utseendet och känsligheten hos din originalskärm.

Skydd och teknik
Skärmskyddet är tillverkat av dubbelhärdat joniserat glas med en hårdhet på 9H, vilket gör det extremt motståndskraftigt mot stötar, repor och splitter. Dessutom är glaset behandlat med en fett- och vattenavvisande nanobeläggning som minimerar fingeravtryck och håller skärmen klar och ren.

Design och användarvänlighet
Exoglass Flat är tunt och designat för att passa perfekt på iPhone 15 Pro Max utan att omsluta eventuella rundade kanter, vilket gör det kompatibelt med de flesta mobilskal som monteras från telefonens baksida. Installationen är enkel, och skärmskyddet är konstruerat för att appliceras utan att lämna luftbubblor, vilket säkerställer en klar och osynlig skyddsbarriär.

Funktion och komfort
Trots sin robusthet bevarar skärmskyddet skärmens originalkänslighet för beröring, vilket innebär att alla interaktioner med skärmen – vare sig det gäller att klicka eller svepa – känns naturliga och obehindrade. HD-klarheten i glaset säkerställer att visuell kvalitet inte offras, vilket ger en kristallklar vy av telefonens display.

Varumärke Copter
EAN 7340055078887
Display Name Copter Exoglass Flat Iphone 15 Pro Max
Vårt artikelnummer: 124058

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris