Mobiltillbehör

Samsung Smarttag 2 Black

  • Upp till 500 dagars batterilivslängd
  • IP67-klassad – står emot damm och vatten
  • Compass View och Search Nearby-funktion
  • Lost Mode med NFC
Full produktbeskrivning
Pris
409 :-
Samsung logo

Samsung Smarttag 2 Black 

Samsung SmartTag 2 Black är designad för att hålla dina värdesaker säkra och lätta att hitta. Med sin förbättrade batteritid och robusta design är den perfekt för att hålla koll på allt från nycklar till väskor, samtidigt som du enkelt kan hantera dina IoT-enheter.

De finns där
Lätta att hitta. Med förbättrad batteritid på upp till 500 dagar, IP67-klassning för damm- och vattentålighet, Compass View- och Search Nearby-funktioner för intuitiv sökning håller Galaxy SmartTag2 dina värdesaker på plats och hjälper dig att ha koll på olika IoT-enheter med ett enkelt klick.

Lätt att använda, lätt att hitta
Tänk det intuitivt. Den omdesignade Galaxy SmartTag2 är bekväm att tagga och bära, tålig med IP67-klassning för damm- och vattenbeständighet, och ger dig fjärråtkomst till dina IoT-enheter via BLE Find och håller i upp till 500 dagar eller till och med upp till 40 % mer i strömsparläge.

Koppla av, det är taggat
Du behöver inte spåra där du senast såg den. Registrera en ny Galaxy SmartTag2 och kom igång direkt på SmartThings Find. Med sin intuitiva användarupplevelse får du en enkel metod för att hitta dina viktiga saker.

Inte borta. Nära
Saknar du något? Aktivera Search nearby och få intuitiva instruktioner via Compass View. Om du fortfarande inte kan se den, be din SmartTag2 ringa via Ring Your Tag.

Hitta i Lost Mode
Få tillbaka den. När Lost Mode är aktiverat visar Galaxy SmartTag2:s NFC (Near Field Communication) dina registrerade kontaktuppgifter och ditt meddelande på upphittarens mobil, oavsett OS.

Dra på det och åk
Taggad och trendig. Skydda din Galaxy SmartTag2 med ett Silicone Case som erbjuder skydd och ett smidigt grepp eller ett Rugged Case med halkskydd på sidan och extra stötskydd på undersidan. Båda fodralen levereras med karbinhake för enkel fastsättning. (Köps separat)

Varumärke Samsung
EAN 8806095039893
Display Name Samsung Smarttag 2 Black
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 0 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 0 mm
Vårt artikelnummer: 100279

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris