Mobilbatteri

Doro batteri 7031 / 7081

  • Passar Doro 7031 / 7081
  • Pålitlig prestanda
  • Testat och certifierat
  • Originalbatteri
Full produktbeskrivning
Pris
419 :-

Doro batteri 7031 / 7081

Med ett originalbatteri från Doro kan du försäkra dig om att din telefon alltid fungerar som den ska. Tillverkat exklusivt för Doro-telefoner, garanterar detta batteri att din enhet presterar på topp, varje dag.

Perfekt passform och prestanda
Ett batteri som inte bara är ett kraftpaket, utan också en försäkring för din mobiltelefon. Med full kompatibilitet utformad speciellt för Doro 7031 och 7081-modellerna, säkerställer detta originalbatteri att din telefon alltid har tillgång till den energi den behöver för att hålla dig uppkopplad. Certifieringar bekräftar att varje batteri möter högsta standarder för prestanda och tillförlitlighet, vilket innebär att du kan lita på din telefon när det verkligen gäller.

Tillförlitlighet du kan lita på
Varje Doro-batteri genomgår rigorösa tester och kvalitetskontroller för att garantera att det lever upp till de krav och förväntningar som moderna användare har. Detta innebär inte bara att du får en produkt som är optimerad för din Doro-telefon, utan också en som står emot tidens prövning. Oavsett om du använder din telefon för viktiga samtal, meddelanden eller bara för att hålla kontakten med dina nära och kära, kan du vara säker på att ditt originalbatteri från Doro stöder dig.

Enkelt byte
Att byta till ett nytt originalbatteri är enkelt och kräver ingen teknisk expertis. Det betyder att du snabbt kan ge din Doro-telefon nytt liv och fortsätta att njuta av alla dess funktioner och fördelar utan avbrott. Med detta batteri får du inte bara förlängd användningstid utan också sinnesro, vetandes att din telefon är utrustad med en pålitlig energikälla.

Varumärke Doro
EAN 7322460080938
Display Name Doro batteri 7031 / 7081
Allmänt
Ljuskälla ingår Nej
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Nej
Anger om produkten har en display. Display Nej
Uppkoppling mot mobilapp Nej
Talar om huruvida produkten är försedd med ett larm vid stöld. Stöldskyddslarm Nej
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 0 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 0 mm
Vårt artikelnummer: 121736

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris