Mobilbatteri

Doro Originalbatteri till 605x/65xx/551x/503x/66xx ECO

  • Särskilt designat för Doro-telefoner
  • Testat och certifierat för optimal prestanda
  • Tillförlitligt och långvarigt batteri
  • Originalprodukt för bästa kvalitet
Full produktbeskrivning
Pris
419 :-

Doro Originalbatteri till 605x/65xx/551x/503x/66xx ECO

Ett originalbatteri från Doro är inte bara en ersättning; det är en försäkran om att din telefon fungerar precis som den ska. Tillverkat specifikt för Doro-telefoner, inklusive modeller som 605x, 65xx, 551x, 503x och 66xx, säkerställer detta batteri att din enhet fortsätter att erbjuda den tillförlitlighet och prestanda du behöver i vardagen.

Perfekt passform och prestanda
Varje Doro-originalbatteri är rigoröst testat och certifierat för att garantera fullständig kompatibilitet med din specifika modell. Detta innebär att du kan förvänta dig samma höga prestanda och tillförlitlighet som med ditt ursprungliga batteri, utan risk för kompatibilitetsproblem eller skador på din telefon.

Långvarig energi för dina behov
Med ett Doro-originalbatteri kan du vara säker på att din telefon håller längre mellan laddningarna. Detta batteri är utformat för att uppfylla Doros höga standarder för kvalitet och hållbarhet, vilket ger dig sinnesro och mindre orosmoment i din dagliga användning.

Byt ut och fortsätt
Att byta till ett nytt batteri är enkelt och kräver inga specialverktyg eller besök hos servicetekniker. Det innebär att du snabbt kan återgå till din normala användning med minimal avbrottstid, vilket gör det till ett smidigt och kostnadseffektivt sätt att förlänga telefonens livslängd.

Försäkran om bästa möjliga prestanda
När du väljer ett originalbatteri från Doro, väljer du kvalitet och tillförlitlighet. Detta batteri är tillverkat för att uppfylla de stränga kvalitetskrav som Doro ställer på sina produkter, vilket säkerställer att du får bästa möjliga prestanda från din telefon.

Varumärke Doro
EAN 7322460080907
Display Name Doro Originalbatteri till 605x/65xx/551x/503x/66xx ECO
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 0 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 0 mm
Header
Produktlinje DORO
Förpackad kvantitet 1
Allmänt
Produkttyp Batteri
Vårt artikelnummer: 121746

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris