Mobiltelefon

Doro 2821 Blue/White

  • Stor och lättläst display
  • Lättanvända knappar
  • Ficklampa och trygghetsknapp
  • Vikbar design fungerar som knapplås
Full produktbeskrivning
Pris
Specialpris 1 190 :- Ordinarie pris 1 290 :-

Doro 2821 Blue/White 

Är du ute efter en snygg och lättanvänd mobiltelefon? Doro 2821 är den vikbara 4G-telefonen som är särskilt utformad med dig i åtanke. Med sin smarta design, och funktioner som förenklar mobilanvändningen, har Doro 2821 blivit extra populär bland seniorer och andra som vill ha enkelhet och funktionalitet.

Enkel att använda
Doro 2821 är den idealiska mobilen för dig som vill ha en telefon som är lätt att hantera. Den vikbara designen skyddar knapparna och gör det enkelt för dig att svara på och avsluta samtal – bara öppna för att starta ett samtal och stäng för att avsluta det.

Kommunicera utan kompromisser
Storleken på displayen och de separerade knapparna med hög kontrast gör det lätt för dig att ringa, skicka meddelanden och dela foton med familj och vänner. Doro 2821 är designad för att hålla dig uppkopplad och nära dina nära och kära med enkelhet och klarhet.

Säkerhet i fokus
Med funktioner som en inbyggd ficklampa, trygghetsknapp och kompatibilitet med hörapparater ger Doro 2821 dig en extra säkerhetskänsla. Snabbvalsknapparna för kamera och SMS ser till att du alltid har dina mest använda funktioner lätt tillgängliga.

Designad för ditt aktiva liv
Oavsett om det handlar om att hålla kontakten med familj och vänner, dela dina senaste äventyr, eller bara känna dig trygg och säker, är Doro 2821 anpassad för att möta dina behov. Den kombinerar enkelhet med smarta funktioner på ett sätt som förenklar din vardag.

Varumärke Doro
EAN 7322460085018
Display Name Doro 2821 Blue/White
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 0 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 0 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.098 kg
Vårt artikelnummer: 122647

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris