Mobiltelefon

Doro 1881 Black

  • Lätt att läsa på en bred display
  • Separerade knappar med hög kontrast
  • Trygghetsknapp för extra säkerhet
  • FM-radio och ficklampa
  • 4G-kompatibilitet
Full produktbeskrivning
Pris
999 :-

Doro 1881 Black

Doro 1881 Black är 4G-telefonen som är designad för att göra ditt liv enklare. Mobiltelefonen kombinerar användarvänlighet, trygghet och modern teknik i en och samma telefon, och är ett populärt val bland seniorer.
Detta är din dagliga följeslagare i en digitaliserad värld. Med lättanvända funktioner, stark batteritid och fokus på din säkerhet, är Doro 1881 den perfekta mobilen för dig som vill ha enkelhet utan att offra modern teknik.

Stor display som gör det lättare att se
Doro 1881 Black har en bred display, perfekt för dig som vill läsa SMS och titta på foton utan att anstränga ögonen.

Lättanvända knappar
Stora, separerade knappar med hög kontrast gör det enkelt att ringa och skicka meddelanden, även för den med nedsatt syn eller fingerfärdighet.

Trygghet i fickan
Den inbyggda trygghetsknappen i Doro 1881 ger dig en extra säkerhetsåtgärd. En knapptryckning är allt som krävs för att känna dig säkrare i din vardag.

Mer än bara en telefon
Denna telefon har också FM-radio så att du kan lyssna på nyheter och musik. Den har även en inbyggd ficklampa. Doro 1881 Black ger dig allt du behöver för att hålla dig uppdaterad och säker.

Fånga livets ögonblick
Med den bakre kameran på 0,3 Mpx är det enkelt att ta bilder och spara minnen. Den inbyggda blixten ser till att dina bilder blir bra, oavsett ljusförhållanden.

4G-kompatibilitet
För en snabb och stabil upplevelse kommer Doro 1881 med 4G-kompatibilitet. Du kan bläddra, streama och kommunicera utan dröjsmål.

Långvarig användning
Ett starkt 1000mAh-batteri säkerställer att telefonen varar flera dagar, så du kan fokusera på det som verkligen betyder något.

Anslutningar
Mobiltelefonen har den senaste versionen av Bluetooth, perfekt för snabb och pålitlig anslutning till andra enheter. Den har även ett traditionellt hörlursuttag (3.5mm mini jack) så att du kan ansluta dina favorithörlurar eller externa högtalare.

Komplett med det du behöver för att komma igång
När du öppnar förpackningen till Doro 1881 Black hittar du allt du behöver för att komma igång. Förpackningen inkluderar:

  • Laddare: En laddare medföljer så att du kan starta användningen av din nya Doro 1881 Black omedelbart.
  • Laddningsdocka: För extra bekvämlighet medföljer en laddningsdocka. Placera enkelt telefonen i dockan när det är dags att ladda.
  • Micro SD-kortplats: Telefonen har en plats för Micro SD-kort (upp till 128 GB) om du vill utöka lagringskapaciteten. Observera att inget minneskort medföljer.
  • Snabbstartsguide: En snabbstartsguide finns inkluderad för att hjälpa dig att snabbt och enkelt komma igång med din nya telefon.

Varumärke Doro
EAN 7322460085001
Display Name Doro 1881 Black
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 0 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 0 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.095 kg
Vårt artikelnummer: 122648

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris