Nödradio

Sangean Survivor MMR-88 DAB

  • Dynamovev
  • Solcellsladdning
  • DAB+ / FM RDS
  • FIcklampa med SOS morsekod och olika ljuslägen
  • Inbyggd klocka och högtalare
  • 20 förinställda stationer
Full produktbeskrivning
Pris
1 290 :-

Nödradio Sangean Survivor MMR-88 DAB

Sangean Survivor MMR-88 DAB är en robust nödradio som kan ta emot DAB+ och FM-signaler. Den är utformad för att kunna användas i svåra förhållanden och kan laddas via handvev, solceller eller micro USB-input. Automatisk avstängning efter 90 minuter. Sangean Survivor MMR-88 kan också användas för att driva andra enheter, vilket gör den till en viktig produkt att ha hemma i händelse av strömavbrott. Den är lämplig för både krisberedskap och prepping, samt för användning i sommarstugan eller på stranden eller resan.

Enkel tidsuppföljning med inbyggd klocka
Den inbyggda klockan på Sangean Survivor MMR-88 gör det enklare för användaren att hålla koll på tiden, även i svåra situationer då annan teknik kan vara svåråtkomlig eller inte fungera.

Inbyggd högtalare - enkel och praktisk radiolyssning i nödsituationer
Den inbyggda högtalaren gör det enklare att höra radiomottagningen utan att behöva ha extra hörlurar eller högtalare tillgängliga. Detta kan vara särskilt viktigt i nödsituationer då det är viktigt att snabbt kunna få tillgång till viktig information.

Inbyggd ficklampa och olika ljuslägen
Sangean Survivor MMR-88 har en inbyggd LED-ficklampa som kan användas i olika ljuslägen. Hi-läget ger starkt ljus för vanligt bruk, Low-läget ger ett svagare ljus för att spara på batteriet och Blinkande-läget är användbart i nödsituationer då det kan fungera som varningssignal. Det fjärde ljusläget, SOS Morsekod, är speciellt utformat för nödsituationer då det skickar ut en förprogrammerad morsesignal för hjälp. Dessa olika ljuslägen gör att nödradion är mycket användbar i olika situationer och gör det enklare att hitta i mörka eller svaga ljusmiljöer.

Vevradio Sangean Survivor MMR-88 DAB är perfekt att ha i krislådan!

Varumärke SANGEAN
EAN 4711317993942
Display Name Sangean Survivor MMR-88 DAB
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 0 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 0 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.38 kg
Övrigt
Bluetooth Nej
Vårt artikelnummer: 118961

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris