Over-ear hörlurar

JBL Live 670NC - Vit

  • JBL-signaturljud och surroundljud
  • True Adaptive-brusreducering med Smart Ambient
  • Bluetooth 5.3 med LE-ljudstöd
  • Upp till 65 timmars speltid och snabbladdning
  • Huvudbygel med skönt tyg och mjuka öronkuddar
Full produktbeskrivning
Pris
1 490 :-

JBL Live 670NC

Möt JBL Live 670NC - de trådlösa hörlurarna som inte bara levererar kraftfullt JBL-signaturljud, utan också smart anpassad brusreducering. 

Rätt sätt att lyssna – hela dagen
Hörlurarna JBL Live 670NC levererar kraftfullt JBL-signaturljud  i en bekväm on-ear-stil. När du har flow håller True Adaptive-brusreducering med Smart Ambient-teknik dig fri från distraktioner. När du sedan vill hålla ett öra öppet för världen omkring dig kan du  vara medveten när du fortsätter att lyssna på din favoritspellista  – eller till och med ha ett samtal utan att ta av hörlurarna. Få enkel åtkomst till din föredragna röstassistent med ett tryck på öronkåpan för att köa en låt, skicka SMS till din vän, kolla vädret och mycket mer. Du får 65 timmars musikströmning (50 timmar med BT+ANC på). Och om du fortfarande behöver mer ger en 5-minuters snabbladdning dig ytterligare fyra timmar. JBL Live 670NC kan anslutas till två Bluetooth-enheter samtidigt, så du behöver aldrig missa ett samtal, även om du tittar på en film på din surfplatta. 

JBL-signaturljud och surroundljud
Tillsammans med kraftfullt JBL-signaturljud ger 40 mm-elementen omslutande JBL-ljud som förvandlar allt stereoinnehåll från alla enheter till virtuellt surroundljud.

Bluetooth 5.3 med LE-ljudstöd
Strömma trådlöst högkvalitativt ljud även vid lägre bithastigheter med hjälp av den senaste Bluetooth-tekniken. Ljudläget ger dig det bästa tillgängliga ljudet, medan videoläget ser till att ljudet och bilden i dina filmer och spel alltid är synkroniserade.

True Adaptive-brusreducering med Smart Ambient
Med fyra brusavkänningsmikrofoner innebär True Adaptive-brusreducering noll distraktioner, oavsett om det är dags att fokusera på dina studier eller förlora dig i musikens värld. Och om du vill höra världen runt omkring utan att ta av dig dina hörlurar gör Smart Ambient omgivningsljuden klarare.

Upp till 65 timmars batteritid och snabbladdning
En lyssningsupplevelse som varar länge – lyssna trådlöst i upp till 50 timmar och ladda batteriet på bara två timmar med den smidiga USB C-kabeln. En snabbladdning på fem minuter ger dig ytterligare fyra timmars musik om du har bråttom.

Automatisk uppspelning/paus
Ta av hörlurarna, så stannar musiken. Sätt på dem igen, så startar musiken igen. Det kan inte vara enklare.

Fråga Alexa eller Hej Google
Alexa eller Hej Google är alltid redo. Aktivera enhetens röstassistent genom att använda deras signalord eller genom att trycka på öronkåpan.

Flerpunktsanslutning
Gör att du lätt kan växla från en Bluetooth-enhet till en annan. Hoppa från en video på din surfplatta till ett samtal på din mobiltelefon utan att missa ett ögonblick.

Sömlös anslutning till alla enheter
Oavsett om du använder en Android- eller Windows-enhet är det enkelt att ställa in dina hörlurar så att de automatiskt parkopplas med dem när de är i närheten. Och med den nya Google Finder-tjänsten har du ett nätverk med över 3 miljoner Android-vänner som automatiskt hjälper dig att hitta hörlurarna om du skulle tappa bort dem.

2 strålformiga mikrofoner för samtal
Dina vänner, din familj och dina medarbetare kommer att höra varje ord du säger – även om du är utomhus och det är blåsigt.

Huvudbygel med skönt tyg och en snygg bärväska
Mjuka öronkuddar och en huvudbygel med tyg i jordnära nyanser gör dessa hörlurar bekväma och unika. När du tar av dem har de en bekväm och skyddande plats att förvaras på som är lätt att dra fram ur din väska. 

JBL Headphones-appen
Styr ditt livs soundtrack. Med den kostnadsfria appen JBL Headphones kan du skräddarsy dina hörlurars inställningar, som att anpassa ANC, anpassa hörlurarnas beteenden eller snabbt ställa in fantastiskt realistiskt ljud för filmer, musik och spel.

Personi-Fi 2.0
Appen JBL Headphones anpassar din ljudupplevelse bara för dig. Gör bara det snabba och enkla hörseltestet så skapar den automatiskt en anpassad ljudprofil som är redo att användas varje gång du sätter på dig lurarna. Det är allt.

Varumärke JBL
EAN 1200130004742
Display Name JBL Live 670NC - Vit
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 0 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 0 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.217 kg
Header
Produktlinje JBL LIVE
Märke JBL
Förpackad kvantitet 1
Modellserie som produkten är del av Modell 670NC
Diverse
Färgkategori Vit
Vårt artikelnummer: 122666

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris