In-ear hörlurar

Defunc True Gaming

  • 360° surroundljud
  • Dubbla mikrofoner
  • Låg latens
  • Batteritid: 48 timmar totalt, 7 timmar per laddning
  • Vatten- och svettresistenta
Full produktbeskrivning
Pris
999 :-

In-ear hörlurar Defunc True Gaming Black

Defunc True Gaming är en unik produkt för spelare som söker förstklassigt ljud i kombination med användarvänlighet och tålighet. Perfekt för den seriösa mobilspelaren.

Förstklassiga gaminglurar för mobilspelare
Defunc True Gaming är de trådlösa In-Ear hörlurarna som är speciellt utformade för att ge dig en överlägsen spelupplevelse på din mobila enhet. Dessa hörlurar är det perfekta valet för alla som älskar att spela på språng.

Anpassade för mobilspel
Defunc True Gaming erbjuder funktioner som är anpassade för att möta behoven hos mobilspelare. Med dubbla mikrofoner och låg latens får du bättre kommunikation och synkroniserat ljud, vilket är avgörande i snabba och konkurrenskraftiga spel.

Omslutande ljudupplevelse
Med 360° surroundljud ger dessa hörlurar en djup och omslutande ljudupplevelse som tar ditt spelande till nya nivåer. Ljudet är så detaljerat att du kan höra fiender smyga upp bakom dig eller känna explosionernas kraft.

Designade för långvarig användning
Med en imponerande batteritid på upp till 48 timmar, inklusive 7 timmar på en enda laddning, kan du spela längre utan att oroa dig för att ladda hörlurarna. Detta gör dem idealiska för långa spelsessioner.

Tåliga och pålitliga
Defunc True Gaming hörlurarna är klassade med IPX4, vilket innebär att de är vatten- och svettresistenta. Oavsett om du spelar utomhus eller tränar intensivt, levererar dessa hörlurar konsekvent hög prestanda.

Varumärke Defunc
EAN 7350080719075
Dimensioner
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.065 kg
Allmänt
Färg Svart
Vårt artikelnummer: 114967

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris