Bluetooth-högtalare

Tangent Pebble Max

  • Snygg kompakt modern design
  • 3 ljudinställningar inkl. Extrem bas
  • Trådlös stereo Bluetooth 5.0 TWS
  • 3,5 MM AUX-ingång
  • Micro SD-kortingång
Full produktbeskrivning
Produkten har utgått

Tangent Pebble Max

Tangent Pebble Max är den ultimata lösningen för dig som söker ett kraftfullt ljud i en kompakt och bärbar design. Denna danskkonstruerade högtalare kombinerar elegans med kraftfull prestanda, perfekt för både inomhus- och utomhusbruk.

Kompakt design med kraftfullt ljud
Tangents nya Pebble Max erbjuder ett stort ljud från en bärbar stereohögtalare som är lätt att ha med sig i väskan. En elegant och modern kompakt design, Tangents Pebble Max är den ultimata bärbara högtalaren för att njuta av dina favoritlåtar inne eller ute... i alla väder. Skapad för att ge bästa möjliga ljud med en tydlig sång och djup bas för den perfekta feststämningen var du än är.

Vattentålig i alla väder
Tangents nya Pebble Max-högtalare är också vattentät enligt den senaste IPX5-standarden, så den kan spelas i alla väder utomhus hemma på uteplatsen eller som den perfekta semesterkamraten vid stranden eller poolen... eller för underhållning inomhus i badrummet !

Trådlös stereo Bluetooth 5.0
Bakom sin unika danska design är Tangent Pebble Max också mycket mångsidig med flera anslutningsmöjligheter. Trådlös anslutning är tillgänglig via den senaste Bluetooth-tekniken eller om du föredrar ett musiklagringsalternativ finns det en Micro SD-kortingång. Trådbundna alternativ inkluderar att helt enkelt ansluta högtalaren via AUX-kabeln (minijack) eller USB-C-porten, som kan användas för att spela musik och ladda batteriet samtidigt.

Klassledande ljudkvalitet
Tangent Pebble Max har en högteknologisk specifikation med flera högtalarenheter för ljud i flera riktningar och en integrerad förstärkare med kraftfulla 2 x 30 watt. Du kan välja mellan tre olika ljudinställningar: pop, sång eller tung bas. Om du vill lyssna under längre perioder med maximal volym på den tunga basinställningen, rekommenderas det att använda de medföljande gummifötterna för ultimat ljudkontroll... och förhindra att högtalaren fysiskt rör sig i takt med spåret!

True Stereo - TWS
För ett riktigt stereoljud från vänster och höger kanal kan två Tangent Pebble Max-högtalare kopplas ihop (TWS) trådlöst med Bluetooth. När du skapar den perfekta feststämningen med rumsfyllande ljud i större rum eller utrymmen, rekommenderar Tangent att du använder två Tangent Pebble Max-högtalare anslutna trådlöst, med båda högtalarna inställda för att spela både vänster och höger kanal i motsatta ändar av rummet.

Bärbar batterikraft
Pebble Max-högtalaren har ett inbyggt 6600 mAh uppladdningsbart litiumbatteri som ger upp till 10 timmars lyssningsnjutning. Du kan enkelt ladda batteriet från en USB-strömkälla med den medföljande USB-kabeln, en powerbank eller direkt från din dator/laptop.

Inbyggd mikrofon
För extra bekvämlighet när du använder högtalaren med en smartphone har Pebble Max även en inbyggd mikrofon. Därför kan du enkelt använda den för att ringa handsfree-samtal eller delta i konferenssamtal för affärsbruk.

Varumärke Tangent
EAN 5703959230775
Display Name Tangent Pebble Max
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 0 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 0 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.88 kg
Header
Produktlinje Tangent
Märke ECOXGEAR
Förpackad kvantitet 1
Modellserie som produkten är del av Modell Pebble Max
Vårt artikelnummer: 119408

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris