Bluetooth-högtalare

Marshall Woburn III Bluetooth Black

  • Ljud som skakar hela huset
  • Ikonisk design
  • HDMI-anslutning
Full produktbeskrivning
Pris
6 190 :-

Marshall Woburn III Bluetooth Black

En kraftfull nykomling, Marshall Woburn III har omkonstruerats med ett nytt trevägs drivsystem som ger större klarhet oavsett om du använder den som hemmaljud eller som TV-högtalare. Dynamic Loudness justerar tonbalansen i denna Bluetooth-högtalare, vilket ger dig det bästa ljudet från hemmet.

Ljud som skakar hela huset
Woburn III har en ännu bredare ljudbild än sin föregångare och fyller alla utrymmen med uppslukande, husskakande Marshall-signaturljud. Woburn III har omkonstruerats med ett nytt trevägs drivsystem, som levererar mer kontrollerad, lägre frekvens bas och större klarhet i mellanregistret.
Denna nya generation av Woburn har utåtriktade diskanthögtalare och uppdaterade vågledare för att leverera ett konsekvent solidt ljud som är så brett att det jagar dig runt i rummet. Dynamic Loudness justerar tonbalansen i ljudet för att säkerställa att din musik låter briljant vid varje volym. När du ansluter med HDMI håller nattläget grannarna nöjda, vilket minskar högre ljud samtidigt som du säkerställer att tysta ljud fortfarande hörs.

Koppla upp, spela och vrid upp volymen
Woburn III är direkt "straight to business", så du kan bara para ihop och spela utan krånglet med en komplex installation. Du hittar allt du behöver på enheten så att du enkelt kan styra din musik utan att någonsin ta upp din enhet.

Nästa generations Bluetooth
Woburn III är redo för framtidens Bluetooth-teknik och har byggts för att leverera nästa generations Bluetooth-funktioner så fort de är tillgängliga. OTA-uppdateringar (Over the Air) via appen säkerställer att din högtalare alltid är uppdaterad med den senaste mjukvaran och funktionerna. Denna framtidssäkra teknik kommer att leverera högre ljudkvalitet, samtidigt som den ökar strömningsräckvidden och förbättrar ljudsynkroniseringen.

Ikonisk design
Marshall har tagit sin signatur rock 'n' roll högtalaruppställning och gett den en avskalad look. Dess ikoniska design slår ut alla andra högtalare från hyllan. Signaturdetaljer som Marshall-loggan och mässingskontrollrattar pryder högtalaren och återspeglar arvet från rock 'n' roll. Välj den finish som passar dig – original Black eller vintage Cream.

HDMI-anslutning
Med så många sätt att ansluta till Woburn III har det aldrig varit så enkelt att få rätt ljud för att lyssna på musik eller titta på TV. Anslut till din högtalare direkt från din enhet med Bluetooth, RCA eller 3,5 mm. Woburn III har också en HDMI-ingång, som gör att du kan ansluta Woburn III till din TV för en unik Marshall-tittarupplevelse.

Varumärke Marshall
EAN 7340055385305
Display Name Marshall Woburn III Bluetooth Black
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 0 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 0 mm
Vårt artikelnummer: 121786

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris