Bluetooth-högtalare

Harman Kardon Luna - Svart

  • Harman Kardons överlägsna ljud
  • Vatten- och dammtät enligt IP67
  • Inbyggt batteri
Full produktbeskrivning
Pris
2 090 :-

Bluetooth-högtalare Harman Kardon Luna - Svart


Fixa stämningen inomhus eller utomhus med dynamiskt ljud från Harman Kardon Luna. Engagera med överlägset ljud och kraftfull bas från en kompakt Bluetooth-högtalare. Du kommer att frestas att plocka upp den bara för att känna det mjuka grilltyget och anodiserade aluminiumdetaljer. Den eleganta silhuetten passar så perfekt i handen att du kan bära med dig den, från att du brygger ditt te på morgonen i köket till ditt hemmakontor för en spellista med fokus hela dagen. Vad sägs om att varva ner i soffan med din favoritpodcast? Med en vattentät och dammtät IP67-klassificering och 12 timmars inbyggd batteritid håller Harman Kardon Luna jämna steg när matlagningen i trädgården går över till en drink runt brasan. Om du vill ha ännu mer fantastiskt ljud kan du parkoppla två Harman Kardon Luna-högtalare trådlöst och få ett ännu bättre stereoljud.

Harman Kardons överlägsna ljud
Hör varje detalj i din musik med balanserat, högkvalitativt ljud från de avancerade elementen i Harman Kardon Lunas 2-vägs högtalarsystem. Det ikoniska Harman Kardon-ljudet gör att dina favoritlåtar låter helt nya.

Snyggt utseende, kvalitetsdesign
Harman Kardon Lunas eleganta, minimalistiska silhuett förbättrar alla miljöer. Den eleganta ergonomiska designen, den tyginkapslade konstruktionen och den anodiserade aluminiumtpanelen ser bra ut och känns bra var som helst.

Inbyggt batteri
Missa aldrig en sekund av din favoritlåt eller podcast. Harman Kardon Luna har 12 timmars inbyggd batteritid och är den perfekta följeslagaren hela dagen för att ge kraft åt ditt personliga soundtrack.

Vatten- och dammtät enligt IP67
Det krävs mycket mer än ett oavsiktligt dopp i poolen eller plötslig åska för att förstöra ditt soundtrack. Harman Kardon Lunas IP67 damm- och vattentäthet innebär att den är anmärkningsvärt hållbar, samtidigt som den låter vackert och elegant.

Bluetooth-musikströmning
Musiken är gjord för att delas. Det är därför Harman Kardon Luna stöder sömlös trådlös parkoppling med två mobila enheter samtidigt, så att du kan växla spellistor med vänner och familj och skapa nya minnen tillsammans med fantastisk ljudkvalitet.

Delvis tillverkad av 100 % återvunnen polyester, 85 % återvunnen plast och 50 % återvunnen aluminium
Harman Kardon Luna har en tygfront som är vävd 100 % återvunnet polyestergarn och har 85 % återvunnen plast i ramen. Den är också förpackad i FSC-certifierat papper tryckt med sojabläck.

Förbättra stereoljudet med två högtalare
Kombinera två Harman Kardon Luna trådlöst för en äkta stereoupplevelse som ger vackrare ljuddetaljer och en mycket bredare ljudbild.

Varumärke Harman Kardon
EAN 1200130006968
Display Name Harman Kardon Luna - Svart
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 0 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 0 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.7 kg
Header
Produktlinje harman/kardon
Märke JBL
Förpackad kvantitet 1
Modellserie som produkten är del av Modell Luna
Högtalarsystem
Förstärkningstyp Aktiv
Anslutningsteknik Trådlös
Högtalartyp Aktiv
Förstärkare Integrerad
Batteri
Typ Laddningsbart
Vårt artikelnummer: 122664

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris