Bluetooth-högtalare

Harman Kardon Go+Play 3 - Grå

  • Enastående ljudkvalitet med trevägshögtalare
  • Signaturdesign elegant tillverkad med förstklassiga material
  • Inbyggt batteri
  • Musikströmning via Bluetooth
  • USB-laddningskontakt
Full produktbeskrivning
Pris
3 990 :-

Harman Kardon Go+Play 3

Med Harman Kardon Go+Play 3 är du aldrig långt borta från det perfekta ljudet, vare sig du är inomhus eller utomhus. Högkvalitativ design möter överlägsen ljudkvalitet i denna kompakta men kraftfulla Bluetooth-högtalare.

Elegant design och enastående ljud – inomhus eller utomhus
Harman Kardon Go + Play 3 har raffinerad design, högkvalitativt aluminiumhandtag och pekskärm av härdat glas. Den är vacker att se på och låter ännu bättre, tack vare hög uteffekt och kristallklar trevägsstereo. Dessutom anpassar den sig automatiskt till nya omgivningar, så att din musik alltid låter som bäst. Det inbyggda batteriet för åtta timmar tar dig igenom en hel arbetsdag, och den praktiska USB-laddningskontakten ser till att din telefon inte behöver laddas mitt i din uppslukande spellista. Även om du sitter på andra sidan bordet under nästa konferenssamtal hörs du klart och tydligt tack vare de inbyggda dubbla mikrofonerna. Vill du ha ännu mer? Parkoppla två Go + Play 3 trådlöst till nästa fest. Harman Kardon Go + Play 3 är högtalaren som alltid finns där för dig.

Enastående ljudkvalitet med trevägshögtalare
Harman Kardon Go + Play 3 har en trevägskonstruktion som ger en detaljrik, klar stereoljudbild. Den nedåtriktade subwoofern ger mullrande, exakt bas. Dubbla diskantoch mellanregisterelement ger felfri återgivning av sång och instrument, medan ett extra passivt element i fronten ger kraftfull effekt.

Signaturdesign elegant tillverkad med förstklassiga material
Harman Kardons Go + Play 3 har en välbekant form, men den senaste generationen har en pekskärm av härdat glas som är responsiv och helt intuitiv att använda. Gallermaterialet är subtilt iögonfallande och det eleganta men robusta handtaget i högkvalitativ aluminium är ergonomiskt utformat för att högtalaren enkelt ska kunna flyttas.

Inbyggt batteri
Med det laddningsbara inbyggda batteriet kan du njuta av Harman Kardon Go + Play 3 var som helst hemma och enkelt flytta den mellan olika rum för upp till åtta timmars speltid.

Musikströmning via Bluetooth
Harman Kardon Go + Play 3 kan parkopplas med två mobila enheter samtidigt. Turas om och dela spellistor och musik med ett förbättrat, dynamiskt ljud.

USB-laddningskontakt
Du behöver aldrig oroa dig för att din mobil får slut på ström medan du streamar din favoritljudbok. Med USB-laddningskontakten är du och din enhet alltid är redo för allt.

Automatisk inställning
Njut av perfekt ljud var du än befinner dig. Vid varje påslagning kalibreras Harman Kardon Go + Play 3 automatiskt efter sin nya omgivning, vilket garanterar bästa möjliga ljud oavsett var du ställer den.

Dubbla mikrofoner med stort upptagningsområde
Inbyggda dubbla mikrofoner ger tydligt ljud på långt håll och du hörs kristallklart även om du inte står intill högtalaren.

Trådlös parkoppling
Parkoppla två Harman Kardon Go + Play 3 trådlöst för ett fylligare stereoljud i större utrymmen inomhus eller utomhus.

Delvis tillverkad av återvunna material
Högtalargallret på Harman Kardon Go + Play 3 är vävt av 100 % återvunnet polyestergarn och har med ett gjutet handtag av 90 % återvunnen aluminium och 85 % återvunnen plast i det inre och nedre höljet. Den är också förpackad i FSC-certifierat papper, tryckt med sojabläck.

Varumärke Harman Kardon
EAN 1200130001109
Display Name Harman Kardon Go+Play 3 - Grå
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 0 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 0 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 4.71 kg
Header
Produktlinje harman/kardon
Märke JBL
Förpackad kvantitet 1
Modellserie som produkten är del av Modell GO + PLAY 3
Högtalarsystem
Anslutningsteknik Trådlös
Nätdel
Strömkälla Batteri
Strömtillförsel
Strömkälla Batteri
Batteri
Typ Laddningsbart
Vårt artikelnummer: 122656

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris