Högtalare

JBL Partybox Ultimate

  • JBL Pro-originalljud med Dolby Atmos för omslutande ljud
  • En flerdimensionell, dynamisk ljusshow
  • Wi-Fi- och Bluetooth-anslutning
  • Robusta hjul och handtag för enkel transport
  • Stänkskyddad enligt IPX4
Full produktbeskrivning
Pris
17 490 :-

Bluetooth-högtalare JBL Partybox Ultimate

Med JBL PartyBox Ultimate blir varje fest en minnesvärd upplevelse. Den stänksäkra designen och de självjusterande inställningarna hos Bluetooth-högtalaren gör att du kan fokusera på det viktigaste - att ha kul.

Fest utan gränser
JBL PartyBox Ultimate fyller lika mycket utrymme som du har med överlägset JBL Pro-originalljud, förstärkt med en omslutande Dolby Atmosupplevelse via Wi-Fi*. Eftersom alla på en fest älskar schysst ljud, oavsett om de visar det på dansgolvet eller hänger i kulisserna. Tillsammans med ljud som är kristallklart även när det är som högst, kommer dina gäster att kunna njuta av en otrolig ljusshow med fängslande stjärnljus, coola ljusspår och stroboskopeffekter, som alla rör sig i synk med din beat. Gör det enkelt genom att streama din favoritspellista. Eller ställ dig på scenen själv, med ingångar för två mikrofoner och en gitarr. Oavsett hur kvällen slutar kan du skapa ditt eget flow med hjälp av de roliga interaktiva effekterna från JBL PartyPad™. Planerar du något ännu större? Förvandla din fest till ett minnesvärt event. Trådlös parkoppling och anslutning till flera högtalare är enkelt att konfigurera och anpassa med JBL One-appen. Den stänksäkra JBL PartyBox Ultimate är självjusterande, den låter superbra oavsett var du ställer den. Tänk på den häftigaste festen någonsin - och tänk sedan ännu större. Det är vad JBL PartyBox Ultimate är gjord för.

Allt det överlägsna Original JBL Pro Sound du kan tänka dig
JBL PartyBox Ultimate kan täcka ett enormt utrymme – som två hela basketplaner – med överlägset JBL Pro-ljud. Med två element och mellanregisterhögtalare för att ge ett högre ljud. Dubbla diskantelement och ett par subwoofers innebär att det kommer att finnas mer än tillräckligt med bas för även de mest dedikerade fansen, medan Dolby Atmos* ger uppslukande 3D-effekter. Det här är dånande ljud som du inte bara hör, utan känner.

En flerdimensionell, dynamisk ljusshow
Ljus, färg, fest! Förvandla lokalen till en fängslande, fullständig sensorisk upplevelse med den största flerdimensionella ljusshowen en partyhögtalare kunnat fixa. Den har en unik stjärnklar natteffekt, coola ljusspår, stroboskop-effekter och till och med ljus som projicerar på alla ytor den står på. Allt synkroniseras med din musik och kan enkelt styras via de strömlinjeformade, användarvänliga reglagen på den övre panelen eller via JBL One-appen.

WiFi- och Bluetooth-anslutning
Strömma högupplöst musik var som helst med JBL PartyBox Ultimate, inklusive 3D Dolby Atmos via Wi-Fi. Ringa ett samtal eller bläddra i ditt flöde? Gör det – det stoppar inte musiken. Byt enkelt till Bluetooth och fortsätt njuta av sömlösa ljudupplevelser oavsett om du är inomhus eller utomhus.

Handtag och robusta hjul
Få festen att rulla med breda, robusta hjul och ett greppvänligt handtag som gör denna stora högtalare förvånansvärt enkel att transportera. En enkel men effektiv kabelhantering ser till att sladdarna aldrig kommer i vägen för dig.

Stänkskyddad enligt IPX4
Oavsett om du festar med vänner på uteplatsen eller sippar på drinkar vid poolen är JBL PartyBox Ultimate stänkskyddad enligt IPX4 och du behöver aldrig oroa dig för att festen blir för blöt och vild.

Multihögtalaranslutning
Vill du ha ännu mer dånande JBL Pro-ljud? Stereoparkoppla två högtalare och få en bredare ljudbild. För dina största evenemang kan flera PartyBox-enheter anslutas trådlöst.

Dubbla ingångar för mikrofon och gitarr
Ta med levande talang i mixen. Det är lätt att sjunga och spela tillsammans med gitarr och dubbla mikrofoningångar. Med karaoke EQ-justering och den inbyggda ljusshowen kommer alla att låta – och se ut – som superstjärnor.

JBL PartyPad-högtalare
Oavsett hur saker och ting utvecklas kan du skapa ditt eget festflöde med hjälp av de roliga interaktiva effekterna i JBL PartyPad, bekvämt placerade på PartyBox Ultimates övre panel. Tre enkla fingerrörelser – tryck, håll och svep – släpper loss och remixar DJ kvalitetsljudeffekter som gör att alla blickar vänds mot dig.

JBL One-appen
Med JBL One-appen är det enklare än någonsin att styra musiken, uppdatera EQinställningarna och anpassa färger och mönster i ditt ljusspel för att få en perfekt festkänsla.

Självjusterande
Oavsett var du befinner dig – inomhus eller utomhus – kommer JBL PartyBox Ultimate automatiskt att anpassa sig efter omgivningen varje gång du sätter på den. Så du får alltid den bästa musikaliska upplevelsen, vart festen än tar dig.


*Ett abonnemang på en högupplöst musiktjänst krävs för att lyssna på uppslukande musik i Dolby Atmos. 
Kontrollera abonnemangsavgifterna i din region.

Varumärke JBL
EAN 6925281975288
Display Name JBL Partybox Ultimate
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 0 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 0 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 40.6 kg
Vårt artikelnummer: 122671

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris