Handla tryggt hos Elon 

Vi vill att du ska känna dig trygg i att vi på Elon gör allt vi kan för att du på ett säkert sätt ska kunna handla hos oss. 

Ditt köp kan du göra online eller i butik och du kan även kontakta din lokala Elon-butik via telefon, e-post eller via videomöte. Vi levererar tryggt och säkert dina produkter utanför butiken. 

Önskar du hemleverans kan vi självklart erbjuda det. 

Så handlar du tryggt hos Elon

Hos Elon kan du känna dig trygg när du handlar. Du kan besöka en av våra butiker, handla på Elon.se dygnet runt eller göra en beställning via telefon.

Vi fortsätter att leverera alla våra tjänster som vanligt, läs mer på Elon till din tjänst. Är du orolig över installationer, leveranser eller hemmakonsultationer är vi här för att stödja dig. Vi är flexibla och kan planera om till när det passar dig. 

Just nu får vi många frågor om leveranser. Vi vill försäkra dig om att du kan hitta ett leveransalternativ som passar dig bäst. Hos Elon kan du till exempel:

 • Få varor skickade hem till dörren eller till din tomtgräns.
 • Hämta varor i butik (t.ex. vid pick up point). 
 • Önskar du hämta beställningen utanför din valda butik? Kontakta butiken för att avtala tid, så löser vi det åt dig.

Vi uppmuntrar dig att kontakta din butik, klicka på knappen nedan för att hitta din närmaste Elon-butik.

Rena och säkra butiker

Vi på Elon har alltid varit stolta över renheten och verksamheten i våra butiker – och vi vet hur viktigt det är att fortsätta hålla butikerna hygieniska och säkra.

Vi vill att du ska känna dig trygg när du besöker någon av våra butiker. Därför har vi, utöver våra dagliga städ- och rengöringsrutiner, utökat tiden för rengöring och sanering. Några områden som vi fokuserar extra på är kassor och servicediskar, pick-up points, pekskärmar i butik, kundtoaletter och pausrum för vår personal.

Många av våra butiker har satt upp plexiglasskärmar som skydd vid kassorna. Vi har dessutom markerat upp avstånd vid kassorna för att se till att avstånden hålls i butik. Tack för att du respekterar riktlinjerna och visar hänsyn till all vår personal. Tillsammans tar vi hand om varandra. 

Vi stöttar våra butikers medarbetare

Vi delar dagligen information med våra butikers anställda om de bästa sätten att hålla sig själv och sin familj säker och frisk. För att förhindra spridning av viruset uppmuntrar vi alla som känner sig sjuka att stanna hemma.

Vi tillhandahåller också extra resurser hos Elon centralt för att kunna ge information och svara på våra butiksanställdas frågor.

Leverans av produkter

Vi fortsätter att erbjuda fler sätt för dig att få de produkter du behöver mest – oavsett om du handlar via vår onlinebutik Elon.se, hos någon av våra lokala butiker och hämtar i butik samt övriga flexibla leveransalternativ.

Våra Elon-butiker anpassar sig efter kundernas önskemål – om du vill att vi levererar till dörren eller tomtgränsen så kan vi i många fall ordna det. Vi tar även emot beställningar via telefon. Du kan alltid känna dig trygg med att en utbildad expert utför arbetet när du beställer tjänster från oss! 

Hitta din lokala butik här. 

Vi fyller på vårt lager

Vårt inköpsteam arbetar nära våra leverantörer för att se till att de produkter du vill ha är tillgängliga när du behöver dem. Vi arbetar för att fylla på våra lager så snabbt som möjligt om produkterna tar slut.

Våra Elon-butiker anpassar sig efter kundernas önskemål – om du vill att vi levererar till dörren eller tomtgränsen så kan vi i många fall ordna det.Våra Elon-butiker anpassar sig efter kundernas önskemål – om du vill att vi levererar till dörren eller tomtgränsen så kan vi i många fall ordna det.

3 viktiga tips i sjukdomstider

Enkla tips är ofta de viktigaste tipsen att följa. Under dessa sjukdomstider är det viktigt att tänka på följande: 

1. Tvätta händerna ofta. 
Tvätta dina händer ofta och noggrannt med hjälp av tvål och vatten. Sjung "Ja, må han leva" tyst (eller högt) för dig själv. Ungefär så lång tid ska ta det ta för dig att tvätta dina händer.      

2. Undvik att ta i din mun, näsa och dina ögon. 
Dina händer rör många ytor och kan därför fånga olika virus. Försök att undvika kontakt med dina händer och ditt ansikte.      

3. Nys eller hosta i armvecket.
Med andra ord, täck för dina nysningar och hostningar. 

Följ dessa enkla men ack så viktiga hygientips, för din och andras säkerhet. Håll dig uppdaterad och följ rekommendationer från hälsomyndigheter.      

Läs om fler enkla och hjälpsamma tips i sjukdomstider.  

Handla tryggt hos Elon under Black Week

Vi vill att du ska känna dig trygg i att vi på Elon gör allt vi kan för att du på ett säkert sätt ska kunna fynda din nya favorit under Black Week.

Ditt köp kan du göra online eller i butik och du kan även kontakta din lokala Elon-butik via telefon, e-post eller via videomöte. Vi levererar tryggt och säkert dina produkter utanför butiken.

Önskar du hemleverans kan vi självklart erbjuda det.

Vi följer Folkhälsomyndighetens och regionernas råd och rekommendationer och håller oss ständigt uppdaterade gällande eventuella förändringar.

 • Handla online eller kontakta din Elon-butik, hämta sedan upp dina produkter utanför butiken
 • Vi håller avstånd till varandra – två meter
 • Vi erbjuder munskydd och plasthandskar till våra kunder och personal
 • Vi erbjuder handsprit till kunder och personal
 • Vi har plexiglas vid våra kassor
 • Vi har utökat våra städrutiner
 • Vi begränsar antalet kunder i butik

Vi kan hjälpa dig på flera sätt

Hur Elon påverkas av COVID-19 

Hos Elon vet vi vilken central roll våra butiker spelar för att tillhandahålla viktiga produkter och tjänster till våra kunder och lokala samhällen.

Vi värderar våra kunder och medarbetares hälsa och välbefinnande högt. Det är vår viktigaste prioritering. Därför vill vi dela med oss av vilka extra försiktighetsåtgärder vi på Elon har vidtagit med anledning av coronaviruset/COVID-19.

Våra åtgärder

Vi har gjort allt vi kan för att förbereda oss för hur viruset kan påverka de lokala samhällen våra butiker finns i.

För att kunna vidta alla nödvändiga åtgärder som krävs ute i butikerna har vi inrättat en särskild arbetsgrupp som ser till att ständigt hålla sig uppdaterad om den senaste informationen från Folkhälsomyndigheten.

Gruppen informerar dagligen alla Elon-butiker över hela landet om hur de ska arbeta förebyggande för att förhindra spridning av coronaviruset och göra butikerna till en säker plats för dig som kund och för de anställda.

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer och håller oss ständigt uppdaterade gällande eventuella förändringar.

 • Handla online eller kontakta din Elon-butik, hämta sedan upp dina produkter utanför butiken
 • Vi har butiksvärdar för att säkerställa maxantalet i butiken och undvika trängsel, 1 person per 10 kvm
 • Vi håller avstånd till varandra – två meter
 • VI erbjuder munskydd, plasthandskar och handsprit till våra kunder och vår personal
 • Vi har plexiglas vid våra kassor
 • Vi har utökat våra städrutiner

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris