Electrolux köksmaskiner

Här hittar du Elons utbud av köksmaskiner och hushållsassistenter från Electrolux. I vårt sortiment hittar du både enkla och mer ava... Läs mer

Laddar...
Hitta din produkt
Varumärke
 1. Electrolux 1 vara
Visa alla Visa färre
Pris
Visa alla Visa färre
Färg
 1. Svart 1 vara
Visa alla Visa färre
Bredd (mm)
Visa alla Visa färre
Djup (mm)
Visa alla Visa färre
Höjd (mm)
Visa alla Visa färre
Effekt (W)
Visa alla Visa färre
Volym (liter)
Visa alla Visa färre
Antal skålar (st)
 1. 1 1 vara
Visa alla Visa färre
Pulsfunktion
 1. Ja 1 vara
Visa alla Visa färre
Antal hastighetsinställningar (st)
 1. 6 1 vara
Visa alla Visa färre
Steglös hastighetsreglering
 1. Nej 1 vara
Visa alla Visa färre
Sortera utifrån
Visar 1
 1. Köksmaskin Electrolux EKM3700 Svart 109848
  Köksmaskin Electrolux EKM3700
  2 695 :-
  Köksmaskin med många tillbehör
  Ej webb I butikslager I butikslager Ej i din butik Vissa butiker
  Önskelista I önskelistan Du måste logga in eller registrera ett konto för att kunna använda önskelistan
Visar 1

Här hittar du Elons utbud av köksmaskiner och hushållsassistenter från Electrolux. I vårt sortiment hittar du både enkla och mer avancerade modeller. Vi hjälper dig hitta den Electrolux köksmaskin eller hushållsassistent som passar dig och dina behov bäst.

Electrolux köksmaskin och hushållsassistent användningsområden

En köksmaskin är allt som oftast i sin grunduppsättning utrustad med en stor bunke, ballongvisp, degkrok och en blandare som används för att blanda smet. Förutom detta kan maskinen ha olika tillbehör såsom mixer och olika typer av rivskivor. De mest avancerade typerna av köksmaskiner har också tillbehör som kaffevarn, mjölkvarn, köttkvarn och korvstoppnigshorn. Därför behöver du fundera över vad du vill att köksmaskinen ska hjälpa dig med. är det mer eller mindre avancerade uppgifter?

Flera varianter av Electrolux köksmaskiner och hushållsassistenter<

Våra köksmaskiner och hushållsassistenter från Electrolux finns i flera storlekar, modeller, färger och utseenden. De kan vara riktigt stora men de kan även vara mindre och beroende på storlek blir vikten där efter. En kraftfull maskin har oftast högre watt än en som är lite mer enkel. När det gäller hur den ser ut designmässigt så finns det moderna och trendiga varianter men det finns också de som är enklare. Där behöver du bestämma om du kommer vilja ha din köksmaskin framme synlig i köket eller om du tänker gömma den i ett skåp efter användning. Hos oss på Elon.se kan du hitta både de enkla och de med mer avancerade funktioner. Vid varje produkt har vi samlat information under produktbeskrivningen. Allt för att göra det lättare för dig att jämföra olika köksmaskiner och hushållsassistenter, så att du kan hitta den variant som passar just dig. Om du känner dig det minsta osäker kan du göra ett besök i någon av alla våra fysiska butiker runt om i landet så hjälper vi dig.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här