Laddar...
Brödrost

Bosch TAT3P421

  • Upptining och uppvärmning
  • Integrerad bullvärmare
  • Brödlyft gör det enklare att få upp mindre brödskivor
  • Automatisk avstängning
Full produktbeskrivning
509 :-
Bosch logo

Brödrost TAT3P421 Bosch

Vit brödrost i tidlös design för två skivor bröd.

Gör din frukost till en speciell stund
Om du planerar en avkopplande, skön frukost med frasiga frallor eller croissanter på menyn garanterar brödvärmaren perfekta resultat.

Känslan av helgfrukost varje dag
Det är något speciellt med frukost under helgen. Hur skulle det vara att få lite av helgkänslan till vardags? Med funktionen för uppvärmning och upptining av fryst bröd får man en mer frasigt resultat, lite närmare känslan av färskt bröd till helgen.

Det jämnt rostade brödet väntar på dig
Vi har en förväntan på det gyllenbruna jämnt rostade brödet. Men det är inte alltid resultatet blir som vi önskar. Med en brödrost som centrerar brödskivorna hamnar brödskivorna preics mellan elementen och rostningen blir jämnare.

Mindre risk att bränna fingrarna efter rostning
Ibland har du en mindre skiva bröd som ska rostas till frukost. Med vissa brödrostar kan det bli svårt att ta dem ur rosten utan att bränna sig. Med brödlyften slipper du det problemet - den nyrostade brödskivan kan lyftas upp lite högre.

Njut av din frukost utan oro
Du vet hur det kan vara, frukosten kan vara hektisk. Men med den automatiska avstängningen är du på den säkra sidan - brödrosten stängs av automatiskt om brödskivan skulle fastna. Den enda du behöver fundera på är vilket pålägg du ska ha på brödet.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Bosch
EAN 4242005246854
Färg Vit
Anger hur många brödskivor du kan rosta åt gången. Antal brödskivor (st) 2 st
Anger om brödrosten har smulbricka eller ej. En löstagbar smulbricka samlar upp smulorna i brödrosten och gör det enkelt att tömma bort dessa. Då minskar risken för illaluktande brända brödsmulor. Töm den efter varje rostning och slipp den brända lukten. Smulbricka Ja
Anger om produkten har en display. Display Nej
En bullvärmare är ett galler som ställs ovanpå brödrosten. Med bullvärmaren kan du hålla det rostade brödet varmt men också värma på större bröd som bullar eller frallor. Bullvärmare Ja
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.7 kg
Upptiningsfunktion Ja
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 300 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 170 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 195 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 970 W
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 0.9 m
Spänning (V) 230 V
Vårt artikelnummer: 118511

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här