Infravärmare

Canvac CIV5200S

  • 2000 W
  • 4 effektlägen
  • Fjärrkontroll
  • Timer
  • IP55
Full produktbeskrivning
Pris
1 990 :-
Medlemspris 1 790 :-
Canvac logo

Infravärme CIV5200S Canvac

CIV5200S Canvac är en infravärmare på 2000 W som är utformad för att ge snabb och effektiv uppvärmning av ditt utomhusutrymme. Den är designad för att monteras på väggen och är utrustad med en carbon fiber-lampa som ger en mjuk och behaglig värme.

Termostat och IP55-klassning
Infravärmaren har en termostat som ger en konstant och jämn temperatur och med en IP55-klassificering har den en hög skyddsnivå mot inträngande föremål som damm och vattenstänk, vilket gör den lämplig för utomhusbruk. Denna infravärmare är idealisk för användning på uteplatser, verandor eller andra utomhusområden där det kan bli kallt under kvällar och nätter.

Lätt att installera och använda
En annan fördel med Canvac CIV5200S är att den är mycket enkel att installera och använda. Väggfästen särskilt utformade för montage av värmeelementet på vägg levereras tillsammans med värmaren. CIV5200S är försedd med en jordad stickkontakt och elektriker måste dra fram uttag till den, men installationen av enheten kan därefter utföras av vem som helst. CIV5200S har en strömbrytare på enheten och har 4 olika effektlägen. Dessutom kan du enkelt justera temperaturen med den medföljande fjärrkontrollen.

Sammanfattningsvis är Canvac CIV5200S en praktisk och effektiv lösning för att hålla ditt utomhusutrymme varmt och bekvämt året runt. Med sin enkla installation och användning, högkvalitativa termostat och IP55-klassificering, är denna infravärmare en utmärkt investering för alla som vill kunna njuta av utomhuslivet utan att behöva oroa sig för kylan.

Varumärke Canvac
EAN 7332150611526
Allmänt
Färg Svart
Dimensioner
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 50 mm
Vårt artikelnummer: 118253

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris