Gamingtillbehör

Sony DualSense™ Wireless Controller White

  • Haptisk feedback – uppslukande fysisk feedback på handlingar i spelet
  • Adaptiva avtryckare för realistiska spelupplevelser
  • Inbyggd mikrofon och headset-uttag
  • Skapa-knapp – spela in och dela dina spelögonblick
  • Snygg och ergonomisk design
Full produktbeskrivning
Pris
890 :-

Sony DualSense™ Wireless Controller

Den trådlösa handkontrollen Sony DualSense för PS5™ tar din spelupplevelse till nya höjder med haptisk feedback, dynamiska adaptiva avtryckare och en inbyggd mikrofon. Du möter en värld av interaktivitet och design som imponerar.

Förhöj dina sinnesintryck
Den trådlösa DualSense-handkontrollen är en revolution inom spelvärlden. Den är utrustad med haptisk feedback som ger dig fysisk feedback på dina handlingar i spelet. Du kommer känna vibrationer och rörelser som simulerar allt från miljöer till rekylen från olika vapen. Detta tar din spelupplevelse till en annan division och gör det möjligt att fördjupa dig ännu mer i spelets värld.

Adaptiva avtryckare
Med de dynamiska adaptiva avtryckarna kan du verkligen känna variationen i kraft och spänning när du interagerar med olika föremål och miljöer i spelet. Oavsett om du spänner en pilbåge eller bromsar i en skenande bil, kommer du känna dig fysiskt förbunden med dina handlingar på skärmen. Detta ger en unik och realistisk spelupplevelse som tidigare var otänkbar.

Inbyggd mikrofon och headsetuttag
DualSense-handkontrollen ger dig möjlighet att prata med dina vänner online genom den inbyggda mikrofonen eller genom att enkelt ansluta ett headset till 3,5 mm-uttaget. Slå enkelt och direkt av röstinspelningen med den särskilda ljud av-knappen.

Skapa dina gaming moments
Den innovativa skapa-knappen låter dig spela in och dela dina bästa spelögonblick med världen. Detta är en vidareutveckling av den populära SHARE-knappen och ger spelare ännu fler sätt att skapa och dela sina äventyr med andra.

En spelikon i dina händer
DualSense-handkontrollen har en tvåfärgad design med en tydlig layout, förbättrade spakar och en helt ny lampskena. Det är en design som är både funktionell och snygg, vilket gör att handkontrollen känns som en naturlig förlängning av ditt spelande.

Ladda och spela
Med laddningsstationen för DualSense kan du enkelt ladda upp till två trådlösa handkontroller med en snabb och smidig klick-design. Dina handkontroller laddas lika snabbt som när de är anslutna till PS5-konsolen, så att du kan frigöra USB-portar utan att offra prestanda.

Varumärke Sony
EAN 711719399506
Display Name Sony DualSense™ Wireless Controller White
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 160 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 106 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 66 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.282 kg
Header
Produktlinje Sony DualSense
Märke Sony
Förpackad kvantitet 1
Allmänt
Typ av produkt Spelkontroll
Egenskaper Inbyggd högtalare, headset-port, vibration, inbyggd mikrofon, kapacitiv pekplatta, klickmekanism, SIXAXIS-rörelseteknik, ljuslist, treaxlat gyroskop, treaxlad accelerometer, inbyggd USB-C-laddningsport, Trigger Effect
Gränssnitt USB-C
Anslutningsteknik Trådlös - Bluetooth
Kontroller PS-knapp, riktningsknappar, aktionsknappar, dubbel punktpekplatta, Alternativknapp, L1-knapp, R1-knapp, R2-knapp, L2-avtryckare, Skapa-knapp, Vänster spak/L3-knapp, Höger spak/R3-knapp, Pekplatta-knapp, Mute-knapp
Diverse
Färgkategori Vit
Djup 10.6 cm
Höjd 6.6 cm
Bredd 16 cm
Vikt 280 g
Batteri Laddningsbart - litiumjon
Kompatibilitetsinformation
Anger till vilken enhet produkten är designad Designat för Sony PlayStation 5
Batteri
Teknik Litiumjon
Vårt artikelnummer: 120876

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris