Spelkonsol

PlayStation 5 Standard Edition

  • Blixtsnabb laddning med SSD
  • Nydesignad DualSense-handkontroll med realistisk feedback
  • 3D surroundljud
  • Strålspårning – realistiska skuggor och reflektioner
  • Ultra HD Blu-ray-spelare och streaming i HD
Full produktbeskrivning
Pris
7 290 :-

PlayStation 5 Standard Edition

PlayStation 5 Standard Edition från Sony är en av de mest eftertraktade spelkonsolerna på marknaden idag, och den erbjuder en mängd fördelar för spelentusiaster. Dessutom har den en Ultra HD Blu-ray-spelare och kan streama i HD.

Upplev fantastisk grafik och snabba laddtider 
PS5 är en kraftfull spelkonsol med fantastisk grafik och en hög upplösning på upp till 8K. Det gör att du kan spela spel på skärmar med en upplösning på 4320 p. Spel laddas snabbt och smidigt tack vare en snabb SSD, vilket minskar väntetiden mellan spelen. Du kan spela dina favoritspel med i stort sett ögonblickliga inläsningstider.

Snabbare än någonsin förr!
PS5 har en anpassad processor, grafikprocessor och SSD-enhet med integrerad I/O, vilket gör att den kan utnyttja sin kraft till max och skriva om reglerna för vad en PlayStation-konsol klarar av. Den integrerade I/O-tekniken gör det möjligt för innehållsskapare att hämta data från SSD-hårddisken blixtsnabbt, vilket ger dem möjlighet att designa spel på helt nya sätt som tidigare inte var möjliga.

Mer realistiskt ljud med Tempest 3D-ljud och adaptiva avtryckare
PS5 har också imponerande ljudfunktioner som förbättrar spelupplevelsen. Med Tempest 3D-ljudteknik kan du uppleva ett mer realistiskt ljud som omsluter dig helt när du spelar. Det känns som att ljudet kommer från alla håll vilket gör det lättare att fördjupa sig i spelet. Dessutom kan du använda hörlurar eller TV-högtalare för att få ut det mesta av ljudtekniken. Förutom Tempest 3D-ljudteknik har PS5 även stöd för haptisk feedback och adaptiva avtryckare som ökar den taktila feedbacken från spelkontrollen. Detta ger en mer autentisk och realistisk spelupplevelse som är svår att slå!

DualSense-handkontrollen - trådlös feedback och anpassningsbara knappar
DualSense-handkontrollen är en trådlös handkontroll till PS5 som ger dig feedback genom vibrationer och har knappar som kan anpassa sig efter vad som händer i spelet. Den har också en inbyggd högtalare som gör ljudet ännu mer realistiskt och underhållande. Dessutom har den inbyggd mikrofon och headset-port för enklare kommunikation med andra spelare. I vissa PS5-spel kan du känna effekterna av det du gör i spelet genom vibrationer i handkontrollen. Knapparna på handkontrollen kan också kännas annorlunda beroende på vad som händer i spelet.

Imponerande 4K Ultra HD-underhållning
PS5 ger dig möjlighet att uppleva underhållning i fantastisk 4K Ultra HD-kvalitet. Du kan spela upp filmer på 4K Blu-ray-skivor direkt på din PS5 och se dem på din 4K-TV. Men det är inte allt, du kan även strömma 4K-underhållning från appar som stöds på PS5 till din 4K-TV.

Få fantastiska gamingupplevelser, otrolig grafik och nya funktioner
PS5 erbjuder fantastiska spelupplevelser med otrolig grafik och nya funktioner. En av dessa funktioner är strålspårning som ger en hög nivå av realism med verklighetstrogna skuggor och reflektioner.
Förutom det kan du spela dina favoritspel på en 4K-tv med HDR-teknik som ger levande och nyansrika färger. Med upp till 120 bilder/s och stöd för 120 Hz-utsignal på 4K-skärmar får du en jämn och flödande spelupplevelse. Dessutom kan du uppgradera skivbaserade och digitala PS4-spel till digitala PS5-spel, samt spela de PS VR-spel som stöds genom att ansluta PlayStation VR till PS5-konsolen med hjälp av en PlayStation Camera till PS4 och en PlayStation Camera-adapter.

Dela dina spelupplevelser med andra
Du kan enkelt skapa och dela innehåll när du spelar på PS5. Ta skärmbilder eller spela in videor av dina spelupplevelser och dela dem med andra spelare på PlayStation Network eller på sociala medier.

I förpackningen
Förpackningen innehåller:

  • Spelkonsol
  • Dual Sense-kontroll
  • HDMI-kabel
  • USB-kabel
  • Strömkabel
Varumärke Sony
EAN 711719424499
Display Name PlayStation 5 Standard Edition
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 390 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 260 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 104 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 4.563 kg
Header
Produktlinje Sony PlayStation
Märke Sony
Förpackad kvantitet 1
Modellserie som produkten är del av Modell 5
Allmänt
Djup 26 cm
Bredd 39 cm
Typ av produkt Spelkonsol
Höjd 10.4 cm
Egenskaper Tempest 3D-ljudteknik, Strålespårningsacceleration, 4K 120fps
Nätverk Gigabit Ethernet, 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.1
RAM 16 GB GDDR6 SDRAM vid 448 GB/s
Internt minne 825 GB SSD
Processor 1 x AMD Ryzen Zen 2 3.5 GHz - med 8 kärnor
Media Ultra HD Blu-ray
HD-streaming Ja
Grafikprocessor AMD RDNA 2
Flytande prestanda 10.3 TFLOPS
Diverse
Inkluderade tillbehör USB-kabel, HDMI-kabel
Energiförbrukning vid drift 350 Watt
Färgkategori Vit
Gränssnitt
Anslutningstyp HDMI-utgång ¦ USB 2.0 ¦ 2 x USB ¦ USB ¦ LAN
Videoutgång
HDR-kapacitet Ja
TV-anslutning HDMI
Upplösning 8K (4320p)
Kontroller
Typ DualSense - trådlös
Kontroller PS-knapp, riktningsknappar, aktionsknappar, pekplatta, dubbel punktpekplatta, Alternativknapp, Right stick, Left stick, L1-knapp, L3-knapp, R1-knapp, R3-knapp, R2-knapp, L2-knapp, Skapa-knapp, Mute-knapp
Funktioner Rörelseavkänning (6 axlar), inbyggd högtalare, headset-port, inbyggd mikrofon, kapacitiv pekplatta, klickmekanism, haptisk feedback, adaptiva utlösare
Vårt artikelnummer: 120878

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris