Spelkonsol

Paket med PlayStation®5-konsol och EA SPORTS FC™ 24

  • Enastående paket med PlayStation®5-konsol och EA SPORTS FC™ 24
  • Blixtsnabb prestanda med SSD-disk
  • HyperMotionV och haptisk feedback – känn varje tackling
  • 3D-ljud ger arenans publik liv
  • Bygg ditt drömlag med Ultimate Team
Full produktbeskrivning
Pris
8 390 :-

Paket med PlayStation®5-konsol och EA SPORTS FC™ 24

Varför nöja sig med mindre? Detta paket ger dig både PlayStation®5-spelkonsol och EA SPORTS FC™ 24 i en fantastisk kombination. Låt din gaming och sportpassion smälta samman i en ultimat upplevelse.
EA SPORTS FC™ 24 är en ny era för världens spel – de bästa spelarna från de största klubbarna, ligorna och tävlingarna runt om i världen spelar tillsammans i den mest autentiska fotbollsupplevelsen som någonsin skapats.

Förvandla ditt vardagsrum till en sportarena
Dyk rakt in i en ny värld av fotboll med PS5 och EA SPORTS FC™ 24. Med oöverträffad realism och detaljer så levande som att vara där i verkligheten, kommer din TV-skärm att kännas som arenans mittcirkel.
EA SPORTS FC™ 24 markerar början på fotbollens framtid, byggd på innovation och realism med mer än 19 000 fullt licensierade spelare, 700 lag och 30 ligor inklusive UEFA Men’s and Women’s Champions League, CONMEBOL Libertadores, Premier League, Barclays Women’s Super League, LaLiga EA SPORTS, Bundesliga, D1 Arkema, NWSL och många fler.

Blixtsnabb teknik, obegränsade möjligheter
Med PS5:s ultrasnabba SSD-hårddisk och EA SPORTS FC™ 24:s banbrytande Frostbite™-motor kan du räkna med en upplevelse i särklass. Snabbare inladdning, snyggare grafik och oöverträffat spelflöde. Den förbättrade Frostbite™-motorn levererar världens spel med verklighetstrogna detaljer, vilket ger en ännu mer uppslukande upplevelse av varje match. 

Hyperrealistisk spelupplevelse
HyperMotionV, PlayStyles och 3D-ljudteknik* får dig att känna varje spark och höra varje jubel som om du var på plats. HyperMotionV fångar matchen precis som den spelas, med hjälp av volymetriska data från mer än 180 professionella herr- och damfotbollsmatcher för att säkerställa att spelarrörelser i spelet exakt återspeglar verkliga händelser på planen. PlayStyles dimensionerar idrottare, vilket gör dem mer autentiska genom att tolka verkliga spelardata från Opta och andra källor till signaturförmågor som ökar varje spelares realism och individualitet. Spelupplevelsen blir helt enkelt så autentisk som den kan bli.

Fånga varje ögonblick med haptisk feedback
PlayStation 5 tar din spelupplevelse till en helt ny dimension med sin haptiska feedback-teknik. Det är som att gå in i en ny verklighet där varje rörelse, varje aktion får en fysisk respons. Känn varje tackling som om du vore på planen. Upplev den spännande känslan av att sparka bollen i mål i EA SPORTS FC™ 24.

Ultimate Team™
Du kan bygga ditt drömlag med hjälp av EA SPORTS FC™ 24:s Ultimate Team™-funktion. Och det är bara början – detta paket erbjuder en mängd olika sätt att spela, träna och tävla på. Utveckla dina egna klubblegender i Ultimate Team™ genom att göra dina spelare bättre och bättre med helt nya Ultimate Team™ Evolutions och välkomna in damfotbollsspelare på planen sida vid sida med herrarna när du skapar din drömelva. Kom närmare sidlinjen med nya moderna hanteringsfunktioner i tränarkarriären eller bana din egen väg till ära i spelarkarriären. 

Cross-Play – allt är bättre med vänner
Cross-Play är en revolutionerande funktion som möjliggör för PlayStation-spelare att tävla mot eller samarbeta med vänner och spelare som använder andra spelplattformar som Xbox eller PC. I praktiken innebär detta att du inte längre är begränsad av vilken konsol eller vilket system dina vänner har; alla kan spela tillsammans oavsett plattform. Oavsett om det är i EA SPORTS FC™ 24:s klubbar eller VOLTA FOOTBALL™, kommer du ha oändliga timmar av multiplayer-glädje.


* 3D-ljud via inbyggda tv-högtalare eller analoga stereohörlurar/USB-stereohörlurar.

Varumärke Sony
EAN 711719574637
Display Name Paket med PlayStation®5-konsol och EA SPORTS FC™ 24
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 104 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 260 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 390 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 4.563 kg
Allmänt
Vikt 4,56 kg
Djup 260 mm
Bredd 104 mm
Typ av produkt Spelkonsoll
Höjd 390 mm
Inkluderade spel EA SPORTS FC™ 24
Vårt artikelnummer: 122711

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris