Mikrofon

JBL Quantum Stream

  • JBL-teknik för perfekt röstströmning
  • Två valbara röstupptagningsmönster
  • Universalmontering
Full produktbeskrivning
Pris
990 :-

Mikrofon JBL Quantum Stream


Optimera din röstströmning
Med JBL Quantum Stream USB-mikrofon är du säker på att alltid höras klart och tydligt under dina spelupplevelser. Mikrofonen är utrustad med dubbla 14 mm elektriska kondensorer och en hög samplingshastighet på 96 kHz, vilket säkerställer att varje ljud, inklusive din röst, fångas upp på ett perfekt sätt för optimal röstströmning.

Anpassa din röstupptagning
JBL Quantum Stream har två olika röstupptagningsmönster som gör det enkelt för dig att växla mellan dem. Med kardioidmikrofonen hörs en enstaka röst högt och tydligt medan den flerriktade mikrofonen är utformad för att fånga upp flera röster, perfekt för till exempel liveframträdanden.

Flexibel montering
JBL Quantum Stream-mikrofonen kan monteras på olika sätt för att passa alla utrymmen och situationer. Med tre olika inställningsalternativ och ett vändbart stativ kan du enkelt justera mikrofonen och rotera den 360 grader. Du kan även ansluta den till ett kamerastativ, fästa den på en bom och mycket mer. På så sätt kan du anpassa mikrofonen efter dina behov och få den perfekta ljudupptagningen varje gång.

Enkel justering av volym för smidig användning
Med JBL Quantum Stream kan du övervaka din röst på det sätt som passar dig bäst. Du kan enkelt styra volymen på din dator direkt från dina hörlurar eller från mikrofonen, vilket ger en smidig och enkel användarupplevelse. På så sätt kan du enkelt justera ljudnivån efter dina behov och få den perfekta ljudbalansen mellan din röst och andra ljudkällor.

Du vet alltid när du är mutad
Med JBL Quantum Stream kan du enkelt stänga av eller sätta på ljudet med en enkel knapptryckning. Dessutom har mikrofonen en RGB-ringindikatorlampa som bekräftar din status, så du alltid vet när ljudet är av eller på. På så sätt kan du vara säker på att du hörs endast när du vill, och att din mikrofon är inställd på rätt sätt för den aktuella situationen.

Dubbel kondensormikrofon för perfekt strömning
Med JBL Quantum Stream får du hög ljudkvalitet tack vare två stycken f14 mm Electret-kondensormikrofoner och en hög samplingshastighet på 96 kHz. Detta säkerställer att din röst fångas upp högt och tydligt, vilket ger en klar och distinkt ljudåtergivning. På så sätt kan du vara säker på att din röst hörs tydligt och att din kommunikation är kristallklar under dina spelupplevelser eller videokonferenser.

Robust och stilren metalldesign
JBL Quantum Stream är inte bara högpresterande, den är också elegant och robust tillverkad för att hålla länge. Mikrofonen är utformad med ett aluminiumstativ och en metallring, vilket ger den en förstklassig look och känsla. Dessutom har den ett järnnät som förbättrar stabiliteten under användning, så att du kan vara säker på att mikrofonen håller sig på plats och ger en pålitlig prestanda varje gång. Oavsett om du använder den för spel, arbete eller streaming, är JBL Quantum Stream en högkvalitativ mikrofon som är både funktionell och stilren.

JBL QuantumENGINE-kompatibilitet
Med JBL QuantumENGINE programvaran, som är speciellt utformad för PC, kan du enkelt anpassa JBL Quantum Stream-mikrofonen för en mer personlig användarupplevelse. Du kan justera funktioner som röst-EQ, RGB-färg på ringindikatorn, stänga av och sätta på mikrofonen samt välja ett riktningsmönster.

Varumärke JBL
EAN 6925281998218
Display Name JBL Quantum Stream
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 80 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 80 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 174 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.248 kg
Diverse
Färg Svart
Kabeldetaljer USB-C till USB-A-kabel - avtagbar
Färgkategori Svart
Header
Produktlinje JBL Quantum
Märke JBL
Förpackad kvantitet 1
Modellserie som produkten är del av Modell Stream
Allmänt
Färg Svart
Vikt 248 g
Djup 8 cm
Bredd 8 cm
Typ av produkt Mikrofon - USB
Höjd 17.43 cm
Material Metall, aluminium
Rekommenderad användning Inspelning, streaming
Ytterligare funktioner Förstärkare
Anslutningar
Anslutningstyp USB (24-stifts USB-C) ¦ Hörlurar (minihörlurskontakt, stereo 3,5 mm)
Mikrofon
Mikrofontyp Kondensator för elektretmikrofon
Operativt läge för mikrofon Kardioid, rundstrålande
Känslighet -37 dB
Frekvensrespons 20 - 20000 Hz
Anslutningsteknik Kabelansluten
Rekommenderad placering Bordsskiva
Kraftkällans spänning för mikrofon (likström) 5 V
Känslighetsmarginal +/- 3dB
Egenskaper Ljud av-funktion
Max ljudtryck 110 dB
Riktningsvinkel 360°
Vårt artikelnummer: 119335

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris