Ta din matlagning till nya höjder

Laga mat med proffskvalitet. När du lagar mat med ångugn blir maten uppvärms med hjälp av vattenånga. Ånga på låga temperaturer gör att maten håller sig saftig och bevarar råvarornas smak, konsistens och näringsämnen. Resultatet är mat med restaurangkvalitet och bakning på bagerinivå. Dessutom använder du upp till 20% mindra energi när du lagar mat med ånga på låga temperaturer*. Tack ånga!

Besök din lokala butik för exklusiva erbjudanden.

*Intern benchmarking baserad på ett test av en Electrolux SteamPro-ugn och en Electrolux Multifunktionsugn utfört på laxfilé och kycklingbröst.

Vilken ångugn passa dig bäst?

600 Steambake - Baka på bagerinivå

Ångugnen för hemmabagaren som vill imponera på gästerna med nybakat som ser ut att komma direkt från bageriet. Ångan skapar krispiga ytor på bröd och bakverk som gör att du kan ta din bakning till nästa nivå.

Funktioner

  • Möjlighet att tillsätta ånga
  • Matlagningstermometer
  • Multinivåmatlagning
  • Pyrolysrengöring
  • EXPlore LED Display
  • Uppvärmning med ånga

700 Steamcrisp - Saftig och krispig matlagning

Skapa en krispig utsida och en mör insida med Electrolux 700 SteamCrisp. Den perfekta ugnen för den som vill skapa närings- och smakrika måltider.

Funktioner

  • Ångfunktion - kombinationsånga och uppvärmning med ånga
  • Matlagningstermometer
  • AssistedCooking
  • Pyrolysrengöring
  • EXCite Touch Display

900 Steampro - perfekt temperatur med sous vide

Ta din matlagning till en ny innovativ nivå med Electrolux 900 SteamPro. Med Sous Vide-funktion och kombinationsångan blir kött, grönsaker, desserter och grytor alltid perfekt tillagade.

Funktioner

  • Ångfunktion - kombinationsånga och uppvärmning med ånga
  • Sous Vide
  • Steamify
  • EXCite+ Touch Display*

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris