Fodral/skal surfplatta

Slim Folio Ipad 7th Gen

  • Nu kan din ipad fungera som en bärbar dator
  • Skriv på ditt skrivbord eller dina jeans
  • Skriv- och visningslägen
  • Skydd för fram- och baksidan
Full produktbeskrivning
Pris
2 090 :-

FÖRVANDLA DIN iPAD TILL EN BÄRBAR DATOR MED ETT KLICK

Nu kan du skriva som på en bärbar dator vart du än tar din iPad. Detta allt-i-ett-fodral är enkelt att använda och bära omkring samtidigt som det skyddar iPad-enheten från stötar och repor. Oavsett var du måste jobba – i trädgården, vid skrivbordet eller med enheten i knäet – låser Slim Folio iPad-enheten i en perfekt vinkel för skrivande, visning eller skissande.

FÖR GYMNASIEELEVER

Slim Folio är det perfekta utbildningsverktyget för att skriva uppsatser, ta anteckningar, skissa upp idékartor, samarbeta i grupparbeten och bli bäst i klassen. Och det bästa av allt är att Slim Folio skyddar iPad-enheten när du är på språng, så du kan utan problem slänga ner den i ryggsäcken gång på gång.

FÖR HÖGSKOLESTUDENTER

Dra nytta av iPad-enheten på högskolan. Med Slim Folio kan du på ett bekvämt sätt skriva uppsatser, rita diagram, ta del av lektioner på distans med mera under flera timmar i sträck.

FÖR YRKESVERKSAMMA SOM JOBBAR HEMIFRÅN

Slim Folio slutar inte vara användbart när du tar examen. Det hjälper dig att vara produktiv under karriären och det är särskilt bra när du jobbar hemifrån. Förvandla enkelt iPad-enheten till en bärbar dator så att du kan skriva rent anteckningar, ta emot videosamtal, samarbeta under virtuella whiteboard-sessioner med mera var som helst i hemmet.

TRE ANVÄNDARLÄGEN

Slim Folio har tre unika lägen som hjälper dig att utföra alla möjliga uppgifter.

  • Skissläge: Tryck ner skärmen helt för att bekvämt kunna rita och ta anteckningar med Logitech Crayon eller Apple Pencil.
  • Skrivläge: Det är bara att docka tangentbordet i upprätt läge och skriva på.
  • Läsläge: Vik tangentbordet bakåt för att bekvämt kunna läsa böcker, artiklar med mera.


BEKVÄM DATOR-LIKNANDE SKRIVKÄNSLA

Skriv bekvämt och flexibelt i timtal tack vare de väl fördelade tangenterna som sträcker sig från kant till kant, så att händerna inte känns hopträngda. Våra högklassiga tangentbord har utformats för att ge den perfekta studsen varje gång du trycker på en tangent, för att du ska snabbt ska kunna skriva korrekt. Med en komplett rad knappar för kortkommandon kan du utföra de iPadOS-specifika åtgärder du använder mest och därmed optimera produktiviteten.

HEL RAD MED iPadOS-SNABBKNAPPAR

Nu behöver du inte längre leta runt på skärmen eller i menyer för att utföra enkla åtgärder. Slim Folio har en hel rad med iPadOS-snabbknappar för åtkomst med ett enda tryck till populära funktioner, inklusive volym- och mediereglage, nivåer på ljusstyrka med mera.

BEKVÄMT INTEGRERAT TANGENTBORD

Slim Folios tangentbord är integrerat i sitt fodral så att det inte kommer på villovägar och alltid är på plats när du är redo att skriva.

SKYDD FÖR FRAMSIDA, BAKSIDA OCH HÖRN

Slim Folio är ett tättslutande, formgjutet fodral som omsluter iPad-enheten ordentligt och skyddar mot stötar och repor. På insidan ger ramen och tangentbordsmodulen struktur utan att tynga ner iPad-enheten.

TVÅ VINKLAR FÖR ATT SKRIVA, VISA OCH SKISSA

I skrivläge håller Slim Folio iPad-enheten i en 58 graders vinkel som är utmärkt för att få jobbet gjort med tangentbordet. Fäll ihop fodralet så kommer Slim Folio hålla iPad-enheten i en bekväm 10 graders vinkel som är optimal för att titta på dina favoritprogram, skriva anteckningar för hand med mera.

PLATS FÖR APPLE PENCIL OCH ANDRA DIGITALA PENNOR

Skissa, skriv och placera sedan Logitech Crayon eller Apple Pencil (1:a generationen) där den inte tappas bort eller är i vägen. Den praktiska hållaren ser till att den finns på plats när du redo att använda den nästa gång.

AUTOMATISK BATTERISPARANDE AV- OCH PÅ-FUNKTION

Slim Folios automatiska av- och på-funktion slår på iPad-enheten varje gång du öppnar fodralet och försätter den i viloläge när du stänger fodralet, vilket hjälper dig att spara värdefull batteritid.

PÅLITLIG BLUETOOTH-ANSLUTNING

Slim Folio använder avancerad trådlös Bluetooth-lågenergi för en pålitlig, energieffektiv anslutning som inte förloras mellan iPad-enheten och tangentbordet. Det är bara att konfigurera anslutningen en gång så kommer tangentbordet automatiskt att ansluta varje gång du sätter iPad-enheten i skrivläge.

4 ÅRS BATTERITID

I Slim Folio används utbytbara knappcellsbatterier för att strömförsörja tangentbordet. Tack vare ett smart strömförsörjningssystem kan du använda Slim Folio i upp till 4 år utan att behöva byta batterier.

Varumärke Logitech
EAN 5099206088306
Display Name Slim Folio Ipad 7th Gen
Header
Produktlinje Logitech
Märke Logitech
Förpackad kvantitet 1
Modellserie som produkten är del av Modell Slim Folio
Diverse
Färg Grafit
Färgkategori Grå
Allmänt
Vikt 445 g
Djup 2 cm
Bredd 24.8 cm
Höjd 18.2 cm
Typ av enhet Tangentbord och foliefodral
Skydd Reptålig, spillbeständig
Gränssnitt Bluetooth
Tangentbordsteknologi Sax
Snabbtangentsfunktion Sökning, stänga av ljud, spela upp(paus, föregående spår, nästa spår, startskärmbild, Siri, volym -, volym +, språktangent
Lokalisering och layout Hela norden
Service och support
Typ 2 års garanti
Tillverkarens garanti
Service och support Begränsad garanti - 2 år
Kompatibilitetsinformation
Anger till vilken enhet produkten är designad Designat för Apple 10.2-inch iPad (7:e generation
Batteri
Erforderligt antal 2
Installerat antal 2
Väska
Egenskaper Pennhållare, sömn-/väckningsfunktion, vattenavvisande
Material Plast, tyg
Inmatningsenhet
Tangentbordsteknologi Sax
Vikt 445 g
Snabbtangentsfunktion Sökning, stänga av ljud, spela upp(paus, föregående spår, nästa spår, startskärmbild, Siri, volym -, volym +, språktangent
Skydd Reptålig, spillbeständig
Bredd 24.8 cm
Djup 2 cm
Höjd 18.2 cm
Lokalisering och layout Hela norden
Vårt artikelnummer: 123776

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris