Fodral/skal surfplatta

Slim Folio Ipad 10th Gen

  • Nu kan din ipad fungera som en bärbar dator
  • Skriv på ditt skrivbord eller dina jeans
  • Skriv- och visningslägen
  • Skydd för fram- och baksidan
Full produktbeskrivning
Pris
2 090 :-

UPPTÄCK MÖJLIGHETERNA 

Normalstort tangentbord. Lätt fodral. Var som helst-attityd. Kolla in den förbluffande tunna Slim Folio för iPad.

TUNN STIL MED ETT NORMALSTORT TANGENTBORD

Nu får du en förstklassig skrivupplevelse vart du än tar med iPad-enheten Detta allt-i-ett-fodral är enkelt att använda och bära omkring samtidigt som det skyddar iPad-enheten från stötar och repor. Oavsett var du måste jobba – i trädgården, vid skrivbordet eller med enheten i knäet – ser Slim Folio till att du har den perfekta vinkeln för att skriva, titta eller skissa.

SKRIV PÅ ETT BEKVÄMT SÄTT

Upplev timmar av bekväm skrivglädje tack vare ett tangentbord som är välplacerat från kant till kant. Våra knappar har en ny design som ger extra bekvämlighet, optimala reseförutsättningar samt den perfekta studsen varje gång du gör ett tryck, så att du kan skriva snabbt och korrekt.

HEL RAD MED iPad OS-SNABBKNAPPAR

Nu behöver du inte längre leta igenom menyer på skärmen. Slim Folio har en hel rad med iPadOS-snabbknappar så att du får åtkomst till mediekontroller, justering av ljusstyrka med mera med ett enda klick.

SÄKERT FORMANPASSAT SKYDD

Det är inte bara till för att skydda. Det är till för lugn och ro. Slim Folio har utformats för att passa din iPad perfekt och skyddar framsidan, baksidan och hörnen mot repor och bucklor. Känn dig trygg i att iPad-enheten är säker så att du kan fokusera på det som är viktigt – att få saker gjorda.

TVÅ BILDVINKLAR

Slim Folio har två låsta bildvinklar för en mångsidig användning. I skrivläge håller Slim Folio iPad-enheten i 58 graders vinkel, vilket är perfekt för att skriva bekvämt. Fäll ihop fodralet så håller Slim Folio iPad-enheten i en 10 graders vinkel som är optimal för att titta på dina favoritprogram, skriva anteckningar för hand, rita med mera.

FÖRVARINGSPLATS FÖR LOGITECH CRAYON

Med en inbyggd hållare för Logitech Crayon eller Apple Pencil är din digitala penna alltid inom räckhåll så att du enkelt kan göra anteckningar för hand, skissa upp ritningar eller markera dokument direkt på iPad-enheten.

ETT SMART FODRAL

Öppna helt enkelt Slim Folios smarta fodral för att väcka iPad-enheten och aktivera tangentbordet. Sedan är det bara att stänga det igen för att automatiskt försätta dem båda i viloläge.

PÅLITLIG BLUETOOTH-ANSLUTNING

Slim Folio använder avancerad trådlös Bluetooth LE för en pålitlig, energieffektiv anslutning som inte går förlorad mellan iPad-enheten och tangentbordet. Det är bara att konfigurera anslutningen en gång så kommer tangentbordet automatiskt att ansluta varje gång du växlar till skrivläge.

Varumärke Logitech
EAN 5099206107472
Display Name Slim Folio Ipad 10th Gen
Header
Produktlinje Logitech
Märke Logitech
Förpackad kvantitet 1
Modellserie som produkten är del av Modell Slim Folio
Diverse
Färg Oxford-grå
Färgkategori Grå
Inmatningsenhet
Typ Trådlös
Tangentbordsteknologi Sax
Vikt 449 g
Snabbtangentsfunktion Multimedia, sökning, stänga av ljud, ljusstyrka, bildskärmslås, spela upp(paus, föregående spår, nästa spår, startskärmbild, tangentbord på skärmbilden, volym -, volym +, bluetooth, batterikontroll för tangentbord
Skydd Repskydd, stötskydd, skrapskydd
Bredd 25.3 cm
Djup 2 cm
Höjd 18.67 cm
Lokalisering och layout QWERTY nordiskt (danska/finska/norska/svenska)
Service och support
Typ 1 års garanti
Tillverkarens garanti
Service och support Begränsad garanti - 1 år
Kompatibilitetsinformation
Anger till vilken enhet produkten är designad Designat för Apple 10.9-inch iPad (10:e generation)
Allmänt
Typ av enhet Tangentbord och foliefodral
Gränssnitt Bluetooth LE
Väska
Egenskaper Transformerbar till ett ställ för att skriva eller visa video, vattenavvisande, hål för portar och knappar, hörnskydd, automatisk sov-/väckningsfunktion, penhållare från Apple, 10°-58° justerbara vinklar
Material Plast, tyg
Vårt artikelnummer: 123775

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris