Laserskrivare

Brother MFC-L2800DW All-in-One mono laser

  • Snabb utskrift – upp till 32 sidor per minut
  • Skanna upp till 22,5 sidor per minut
  • Automatisk dubbelsidig utskrift – sparar papper och tid
  • Mobilapp – skriv ut och skanna på distans
  • 2-raders LCD-kontrollpanel
  • Ethernet, 5 GHz WiFi och USB
Full produktbeskrivning
Pris
2 990 :-

Brother MFC-L2800DW All-in-One mono laser

Brother MFC-L2800DW, en multifunktionslaserskrivare designad för att optimera ditt arbete. Oavsett om det gäller snabb utskrift och scanning, ekonomisk utskrift eller användarvänlighet, är denna skrivare utrustad för att möta dina behov. Med funktioner som automatisk 2-sidig utskrift, högkapacitetstoner, och Brother Mobile Connect, blir ditt arbete inte bara enklare utan även mer kostnadseffektivt. Den här skrivaren är enkel att installera och ansluta och ger utskriftshastigheter på upp till 32 sidor per minut.

Effektivitet och bekvämlighet 
Kom enkelt igång med den lättanslutna Brother MFC-L2800DW. Med den här multifunktionslaserskrivaren för svartvitt med en rad effektivitetshöjande funktioner sparar du tid med snabb utskrift och scanning av hög kvalitet, automatisk 2-sidig utskrift, faxkapacitet, generös papperskapacitet och stor automatisk dokumentmatare. Arbeta smartare och ladda ner Brother Mobile Connect-appen så att du kan skriva ut och skanna från praktiskt taget var som helst. 

Kostnadseffektiv utskrift med långvarig toner och separat trumma
MFC-L2800DW håller dina utskriftskostnader nere med en separat trumma och tonerenhet, och den medföljande tonern på 700 sidor stöder dina högre utskriftsbehov. Tonern är enkel att byta och toner med hög kapacitet finns tillgänglig, skriver ut upp till 3 000 sidor, vilket minskar kostnaden per sida och frekvensen som ska bytas ut.

Smidig och användarvänlig
Gör din dag enklare och din utskrift enkel, med enkel installation och snabb ethernet, 5 GHz WiFi eller USB-anslutning. Denna effektiva MFC-L2800DW är lätt att använda med hjälp av den lättnavigerade kontrollpanelen.

Professionella utskrifter och oavbrutet arbetsflöde
Högkvalitativ utskriftsteknik säkerställer att dina utskrifter blir felfria och professionella varje gång. MFC-L2800DW har en pappersinmatning och utmatningsfack med hög kapacitet som gör att du kan skriva ut längre, medan den kompakta och tysta formen gör att du kan arbeta utan avbrott på mindre arbetsplatser.

Skriv ut var som helst med Brother Mobile Connect
Med Brother Mobile Connect kan du använda din Brother-skrivare oavsett vart du befinner dig Skriv ut och skanna dokument när du är på resande fot och beställ Brother originalmaterial direkt till dörren. Du kan också anpassa dina ofta använda funktioner och låsa upp ett revolutionerande sätt att skriva ut från din mobila enhet. Ladda ner appen på din mobila enhet för att komma igång.

Förstklassig säkerhet
Brothers enheter erbjuder de senaste säkerhetsfunktionerna i branschen för att skydda dina data. Deras säkerhetsexperter undersöker kontinuerligt nya förbättringar av produkter, lösningar och tjänster för att proaktivt säkerställa att alla deras produkter är ”säkra genom design”. Brother svartvit A4-laserskrivare använder säkerhet i tre lager på enhets-, nätverks- och dokumentnivå, vilket gör att du kan känna dig trygg med att dina data förblir hela i varje steg.

Varumärke Brother
EAN 4977766831413
Display Name Brother MFC-L2800DW All-in-One mono laser
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 410 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 399 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 319 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 11.6 kg
Allmänt
Typ av skrivare Laserskrivare
Typ av enhet Laserskrivare
Färg svart
Vårt artikelnummer: 123883

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris