Router

D-Link AX1500 Wi-Fi Router

  • WiFi 6 för ökad hastighet
  • Utökad räckvidd med 4 antenner
  • OFDMA och MU-MIMO för flera enheter
  • Avancerad säkerhet
  • Enkel inställning och röststyrning
Full produktbeskrivning
Pris
990 :-

D-Link DIR-X1530 AX1500 Wi-Fi Router

Uppgradera till en AX1500 WiFi 6-router som tar med nästa generations Wi-Fi-teknik i ditt hem. Njut av Wi-Fi 6-innovationer som ger oöverträffad kapacitet, hastigheter och säkerhet för alla dina enheter samtidigt.

Trådlösa hastigheter och effektivitet med Wi-Fi 6
Wi-Fi 6, även känd som 802.11ax, är nästa generations standard inom Wi-Fi-teknik. Wi-Fi 6 har betydande förbättringar jämfört med den tidigare 802.11ac Wi-Fi-standarden. Nu kan du titta, spela och surfa i en snabbare och effektivare takt från alla rum i huset och med fler enheter än någonsin.

En ny typ av Wi-Fi som är ännu snabbare
Ta hem nästa generations Wi-Fi 6 hastigheter på upp till 1,5 Gbps. Upplev ett hopp med upp till 38 % snabbare hastigheter än trådlös AC, för ett bättre sätt att njuta av snabbare surfning, 4K-streaming och onlinespel.

Täckning som når längre
4 externa antenner med hög förstärkning och inbyggda effektförstärkare samverkar för att generera en bredare och mer pålitlig Wi-Fi-signal för att nå fler rum och ge täckning i hela ditt hem.

För hushåll med flera enheter
Wi-Fi 6 använder en kombination av OFDMA och MU-MIMO-teknik för att öka det totala antalet enheter som ditt nätverk enkelt kan hantera med upp till 4x, så att du kan ta med mer av den senaste tekniken i ditt smarta hem. Och OFDMA sänder till flera enheter samtidigt för att se till att alla som använder hemmets Wi-Fi använder det med oöverträffad effektivitet.

1,5GHz processor
Med mycket mer processorkraft jämfört med vilken vanlig Wi-Fi 5-router som helst, kan DIR-X1560:s trippelkärniga 1,5 GHz CPU hantera enorma mängder dataöverföringar, så att du kan njuta av spel utan fördröjning och livlig 4k//HD-streaming utan buffring.

Wi-Fi 6 har den senaste säkerheten, med kraftfull kryptering
Integritet har blivit avgörande för det digitala livet. Med en inbyggd brandvägg (NAT), automatiska säkerhets- och firmwareuppdateringar och säkerhetskopieringar, en VPN-guide för virtuella privata nätverk och den mest avancerade Wi-Fi 6-säkerheten, ger DIR-X1560 sinnesfrid när du är online.

Du bestämmer
Sätt grundreglerna för att hålla dina barn säkra online. Oavsett om du behöver få alla runt bordet för en måltid, det är dags för läxor eller om du behöver en paus från skärmarna, kommer DIR-X1530/EE med föräldrakontroll på D-Link Wi-Fi-mobilappen så att du är alltid ansvarig.

Enkel installation. Bekväma kontroller
Installationen går snabbt och enkelt med den kostnadsfria D-Link Wi-Fi-appen. Följ steg-för-steg-instruktionerna på skärmen för att få allt igång på nolltid.

Röststyrning med Alexa och Google Assistant
Ta kontroll över ditt nätverk bara genom att använda din röst med Amazon Alexa eller Google Home-enheter. Få omedelbara ljudvarningar om nätverksuppdateringar, kontrollera säkerhetsstatusen för alla enheter och mer.

Varumärke D-Link
EAN 790069471636
Display Name D-Link AX1500 Wi-Fi Router
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 60 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 255 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 236 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.3 kg
Internet of Things (IoT)
Kompatibel med Internet of Things (IoT) Ja
Intelligent assistent Alexa
Kompatibel med Intelligent Assistant Alexa
Header
Produktlinje D-Link
Märke D-Link
Förpackad kvantitet 1
Modellserie som produkten är del av Modell DIR-X1530
Miljöparametrar
Min temperatur vid drift 0 °C
Max temperatur vid drift 40 °C
Allmänt
Typ av enhet Trådlös router
Anslutningsteknik Trådlös, kabelansluten
Modell Skrivbordsmodell
Vårt artikelnummer: 100345

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris