Laptop

Lenovo IdeaPad Pro 5 - R7/16GB/512GB/16" WQXGA

  • Kraftfull AMD Ryzen 7-prestanda
  • Dedikerade NVIDIA RTX grafikkort
  • Dynamisk Display Switch för bästa bildfrekvens
  • Snabbladdning och avancerade anslutningsportar
  • Militärklassad hållbarhet
Full produktbeskrivning
Pris
13 990 :-

IdeaPad Pro 5 R7/16GB/512GB/16" WQXGA Lenovo

Lenovo IdeaPad Pro 5 öppnar nya dörrar till professionell prestanda och kreativ frihet. Med 8:e generationens teknik, NVIDIA RTX grafik och banbrytande AI-acceleration, är denna bärbara dator designad för att förverkliga dina mest ambitiösa projekt.

Uttryck din fulla professionella potential
Få topprestanda för spel, innehållsskapande eller andra uppgifter med 8:e generationens IdeaPad Pro 5 notebook, med kraftfulla processorer och dedikerade grafikkort. NVIDIA Studio har RTX-teknik och AI-acceleration i ledande kreativa appar, med NVIDIA Studio-drivrutiner för maximal stabilitet och en mängd exklusiva verktyg som ger liv åt briljanta idéer. Det innehåller allt du behöver för kreativitet. Dessutom säkerställer DDS-funktionen (Dynamic Display Switch) högsta bildfrekvens.

Mer visuell yta
Att se är att ha makt på 8:e generationens IdeaPad Pro 5 notebook. Njut av den stora skärmen med hög vertikal upplösning och levande färger. Skapa innehåll, spela och streama snabbare än någonsin med supersmidiga uppdateringsfrekvenser och knivskarpa detaljer i varje rörelse.

För dina hastighetsbehov
Utför varje uppgift med överljudshastighet för dataöverföringar och skärmutmatning tack vare IdeaPad Pro 5:s åttonde generationens portar, inklusive USB 4.0. Logga in snabbt och säkert med ansiktsigenkänning från den infraröda webbkameran i Full HD och arbeta mer intuitivt med den bredare pekplattan. Och när enhetens batteri är på väg att ta slut kan du ladda upp det på bara 15 minuter tack vare snabbladdningstekniken.

Byggd för att hålla
Ditt liv på resande fot förtjänar en hållbar bärbar dator. 8:e generationens IdeaPad Pro 5 har ett chassi med styrka och motståndskraft enligt militära specifikationer för att klara vardagligt slitage.

Smart inmatning, bättre resultat
Lenovo AI Engine förbättrar din upplevelse och dina resultat dramatiskt med avancerad prestanda och trådlös anslutning, tillsammans med ett säkrare system och data med flera anpassningsbara smarta funktioner och inbyggd säkerhet. Funktioner för brusreducering och suddig bakgrund förbättrar videosamtal ytterligare på 8:e generationens IdeaPad Pro 5 notebook.

Energiinformation
Bildskärmsdiagonal tum 16 tum
Varumärke Lenovo
EAN 197528080185
Display Name Lenovo IdeaPad Pro 5 - R7/16GB/512GB/16" WQXGA
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 356 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 251 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 18 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.93 kg
Allmänt
Typ av produkt Bärbar Gaming PC
Vårt artikelnummer: 123767

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris