Laptop

Lenovo IdeaPad 3 - i3/8GB/128GB/17,3" HD+

  • Kraftfull prestanda med Intel Core i3
  • Gott om lagring
  • Dubbla mikrofoner och Dolby Audio-högtalare med smart brusreducering
  • Lätt att bära med sig överallt
  • Lenovo Eye Care
Full produktbeskrivning
Pris
7 490 :-

IdeaPad 3 i3/8GB/128GB/17,3" HD+ Lenovo

Lenovo IdeaPad 3 är en bärbar dator som erbjuder kraftfull prestanda, flexibel lagring, och smarta funktioner för videokonferenser i en snygg och bärbar design. Perfekt för studier, arbete och underhållning. Den hjälper dig att hålla dig produktiv och underhållen var du än är. Med fokus på ögonhälsa och användarvänlighet är den en utmärkt följeslagare för både långa arbetspass och avkopplande stunder.

Kraft och prestanda
Lenovo IdeaPad 3 är en dator som gör att du kan jobba och plugga effektivt. Den har en Intel Core i3-processor, vilket innebär att den kan hantera många uppgifter samtidigt utan att bli långsam. Datorn har också gott om utrymme för alla dina filer och program, tack vare möjligheten att använda både SSD- och HDD-lagring. SSD gör att datorn startar snabbt och att program öppnas blixtsnabbt, medan HDD ger dig gott om plats för stora filer.

Lätt att ansluta och dela
Med en USB-C-port kan du snabbt flytta filer till och från datorn, ladda den och till och med koppla den till en 4K-skärm. IdeaPad 3 är perfekt för videomöten tack vare dess dubbla mikrofoner och högtalare med Dolby Audio som ger klart och tydligt ljud. Den har också en teknik som minskar störande ljud i bakgrunden. Dessutom kan du stänga av och slå på 720p HD-kameran via webbkamerans sekretessavtryckare.

Snygg och bärbar
Denna bärbara dator är riktigt tunn, bara 19,9 mm, och lätt att ta med sig vart du än går. Den glider lätt in i vilken ryggsäck eller väska som helst, vilket gör den perfekt för användning på språng. Den finns i två färger, Arctic Grey och Abyss Blue. Dess 17,3 tum stora HD+ skärm gör att du kan njuta av filmer och bilder med vänner och familj.

Ta hand om dina ögon och produktiviteten
Lenovo IdeaPad 3 tänker på din hälsa och komfort. Programmet Lenovo Aware hjälper dig att använda datorn på ett hälsosammare sätt, och Lenovo Eye Care minskar mängden skadligt blått ljus från skärmen. Dessutom kan datorn med Lenovo AI Engine anpassa prestanda och anslutningar för bästa möjliga användarupplevelse, oavsett om du streamar filmer eller har videokonferenser.

Energiinformation
Bildskärmsdiagonal tum 17.3 tum
Varumärke Lenovo
EAN 197531224248
Display Name Lenovo IdeaPad 3 - i3/8GB/128GB/17,3" HD+
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 399 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 274 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 20 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 2.04 kg
Allmänt
Typ av produkt Gaming PC
Vårt artikelnummer: 123762

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris