Laserskrivare

Brother HL-L3220CW Colour wireless LED

  • Snabba och tysta utskrifter
  • Skriv ut upp till 18 sidor per minut
  • 5 GHz WiFi och USB
  • Stort pappersinmatningsfack och effektiv LED-teknik
  • Användarvänlig kontrollpanel
Full produktbeskrivning
Pris
3 690 :-

Brother HL-L3220CW Colour wireless LED

Förvandla ditt hem eller lilla kontor med Brother HL-L3220CW, en avancerad LED-färgskrivare som levererar högkvalitativa utskrifter snabbt och tyst.

Snabb och tyst färgutskrift
Brother HL-L3220CW är utformad för att möta kraven i hektiska hem och små kontor. Med förmågan att skriva ut upp till 18 sidor per minut, ger denna skrivare både snabbhet och kvalitet utan att göra avkall på tystnad - den är perfekt för arbetsplatser som värderar en lugn miljö.

Användarvänlig och effektiv
Denna LED-färgskrivare är utrustad med en enkelradig LCD-kontrollpanel för lätt navigering. Med 5 GHz WiFi och USB-anslutning, samt 256 MB internminne, hanterar den enkelt dina utskriftsbehov. Dessutom har den ett generöst pappersinmatningsfack för 250 ark, vilket minskar behovet av frekventa påfyllningar.

Mobila utskriftsmöjligheter
Med Brother Mobile Connect-appen kan du skriva ut och skanna dokument direkt från din mobila enhet, vilket ger en ny nivå av bekvämlighet och flexibilitet. Denna funktion är idealisk för de som ofta är på resande fot eller för dem som vill maximera sin produktivitet.

Säker och pålitlig
Brother HL-L3220CW tar datasäkerhet på allvar. Med flera säkerhetsnivåer på enheten, i nätverket och på dokumentnivå, kan du vara säker på att dina data är skyddade. Denna skrivare är "säker genom design" och uppfyller de senaste kraven inom integritet och datasäkerhet.

Högkvalitativ LED-teknik
Utrustad med LED-utskriftsteknik säkerställer HL-L3220CW att varje utskrift är av högsta kvalitet. Med levererad toner för 1 000 sidor svart och 1 000 färgsidor, samt tillgänglig toner med högre kapacitet, är denna skrivare redo för alla dina utskriftsprojekt.

Levereras med toner för 1 000 sidor svart, 1 000 färgsidor. Toner med 3 000 svart, 2 300 färg maximal kapacitet tillgänglig

Varumärke Brother
EAN 4977766823364
Display Name Brother HL-L3220CW Colour wireless LED
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 399 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 399 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 239 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 14.7 kg
Allmänt
Typ av enhet Laserskrivare
Vårt artikelnummer: 123880

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris