Elon Malmfälten

Treenighetens väg 2, Gällivare Hitta hit
Öppet idag: 10:00 - 18:00 Visa öppettider

Öppettider:

 • Måndag 10:00 - 18:00
 • Tisdag 10:00 - 18:00
 • Onsdag 10:00 - 18:00
 • Torsdag 10:00 - 18:00
 • Fredag 10:00 - 18:00
 • Lördag 10:00 - 14:00
 • Söndag Stängt
Se alla butiker
Laddar...

Välkommen till Elon Malmfälten!

NY ELON-BUTIK I GÄLLIVARES NYA HANDELSOMRÅDE TREENIGHETEN

Välkommen hem till en helt ny Elon-butik, den första i sitt slag. En inspirerande butik med allt till hemmets alla rum – köket, tvättstugan, sovrummet, städskrubben, uterummet och vardagsrummet. Mer service, mer rådgivning och mer hållbarhet: mer Elon helt enkelt! I vårt nya, nordiska butikskoncept hittar du ett noga utvalt sortiment för hemmet från många kända varumärken så som Cylinda, Husqvarna, Samsung, Electrolux, Bosch, Siemens, Whirlpool, Miele och Ballingslöv. Välkommen hem till Elonbutiken i Gällivare så får du alla råd du behöver för att göra rätt köp, eller varför inte bara ta en kopp kaffe med oss. Butiken fungerar som utlämningsställe för de kunder som vill handla på nätet.

 

STORT SORTIMENT OCH NYA VARUGRUPPER

Vi har förutom vitvaror också Malmfältens största visning av kök, bad och förvaring. I butiken illustreras kundens hem både fysiskt och digitalt. Nytt för butiken är belysning: vi på Elon hjälper dig att belysa ditt hem – både inne och ute, stort och smått. Vi har inomhusbelysning, utebelysning, våtrumsbelysning och ljuskällor. Till jul hjälper vi dig att ordna julstämning med julbelysning. Känn dig hemma hos Elon och låt oss fixa ljus och lampor för en mysig stämning i ditt hem. Hos oss hittar du även luftvärmepumpar som passar allt från villan till fritidshuset och större lokaler. Våra kraftfulla och högeffektiva luftvärmepumpar för nordiskt klimat minskar värmespillet och kan sänka dina uppvärmningskostnader avsevärt.

 

Vi finns här för dig

Elon i Malmfälten AB levererar varor till privatkunder, företag, husfabriker och offentlig miljö i hela Norrbotten med fokus på Malmfälten. Vi har en hög servicenivå och kunnig personal som hjälper dig att hitta rätt bland våra produkter. Vi har sålt vitvaror i decennier och bistår gärna med vår kunskap. Tack vare vårt lokala lager och egna installatörer har vi snabb leverans på våra produkter. Det sortiment vi inte har hemma i butik kan vi via vårt centrallager garantera leverans inom tre dagar. Vi erbjuder också möjlighet till delbetalning och mycket långa garantier på dina nya vitvaror upp till 5 år. Hos oss kan du lita på att du köper kvalitet till bra pris med stor trygghet!

 

Planera och bygg ditt drömkök

Kom in i butiken och ta del av Malmfältens största visning av kök- bad och garderobs- förvaring och inspireras. Vår certifierade kökskonsulent hjälper dig att planera husets kanske viktigaste rum - köket. Från hur köksön ska placeras till val av köksluckor och stommar. När du ska välja vitvaror till köket och utrustning som kyl & frys, taklampa och köksfläkt kan du knappast hitta någon med mer kunnighet. Låt ditt köp bli en behaglig resa tillsammans med vår kunniga personal.

Våra styrkor:

 • Lokalt varulager och stort centrallager med leveranser inom 3 dagar
 • Personliga och ärliga råd - vi har sålt vitvaror i decennier
 • Snabb och professionell installation av vitvaror och luftvärmepumpar
 • Kök- bad och förvaring från Ballingslöv

 

Vi ses i vår butik på Treenighetens väg 2 i Gällivare!

Premiär för Nordanro 

Nordranro är butikskedjans Elons eget varumärke för kök och förvaring. I Nordanros sortiment finns smarta lösningar för hela hemmet, från kök och tvättstuga till hall och TV-möbler.

Tre kökserbjudanden – oändliga möjligheter

Vi erbjuder tre olika kökserbjudanden, där dina förutsättningar och behov vägleder dig. Tillsammans med Elons köksexperter hittar du en unik Nordanrolösning, just för dig. 

Nordanro kökssystem – DET bredaste erbjudande

Kökssystemet Nordanro är för dig som vill ha ett komplett och personligt kök. Här hittar du kök i många olika stilar, från kök i industriell stil till bistrokök, moderna kök i urban stil och lantkök med vackra vitrinskåp. 

Nordanro Flex kökssystem – montera ditt kök med ett klick

Kökssystemet Nordanro Flex är det flexibla och smidiga sättet att byta kök. I detta erbjudande hittar du ett stort urval av luckor. Dessutom har du möjligheten att välja om du vill montera köket själv eller få hjälp.

Nordanro Nya Luckor – den snabba vägen till ett nytt kök

Har du ett kök som du i grunden är nöjd med behöver du inte riva ut allt för att kunna förnya det. Med kökserbjudandet Nordanro Nya Luckor skapas möjligheten att endast beställa nya luckor. Vi måttanpassar dem till ditt existerande kök. Luckorna passar till dina köksstommar oavsett vilket fabrikat eller mått de har. 

 


Förvaring

Nordanro har ett brett utbud av måttanpassade skjutdörrar och inredning för alla plånböcker. Du kan alltid starta med ett grundpaket och sedan bygga ut din förvaring efterhand!Vill du veta mer om Nordanro?

Ring eller mejla oss, så hjälper vi dig.

Öppettider:

 • Måndag 10:00 - 18:00
 • Tisdag 10:00 - 18:00
 • Onsdag 10:00 - 18:00
 • Torsdag 10:00 - 18:00
 • Fredag 10:00 - 18:00
 • Lördag 10:00 - 14:00
 • Söndag Stängt

Skicka meddelande till Elon Malmfälten

Fyll i formuläret och klicka på skicka, så återkommer vi inom 24h!

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här