iPad Air (2024) 

Två storlekar. Oändliga möjligheter.

Nu kan du välja mellan en 11-tums och en helt ny 13-tums iPad Air.1 Båda har en kristallklar, högupplöst Liquid Retina-skärm som får allt du gör och ser på skärmen att kännas levande. Skärmarna är ljusstarka, responsiva, har exakt färgåtergivning och är fantastiska att använda.

M2. Får idéer att flyga.

Det blixtsnabba M2-chippet ger iPad Air en riktig prestandaskjuts. Med sin kraftfulla processor, grafik och Neural Engine är det nästan 50 % snabbare än den föregående generationen. Du kan lätt planera att bygga om hemma i Trimble SketchUp, spela de senaste AAA-spelen som Zenless Zone Zero, eller med hjälp av AI i Onform följa dina rörelser när du jobbar på din golfswing. Samtidigt är det otroligt strömsnålt, så batteriet räcker hela dagen.3.

iPadOS och appar. När du har något fantastiskt i görningen.

iPadOS är gjort för att du ska kunna göra allt du gillar snabbt, enkelt och kraftfullt, från början till det sista finliret. Använd flera appar sam­tidigt, fyll i textfält och navigera snabbt och effektivt med bara fingret – eller med Apple Pencil eller styrplattan på Magic Keyboard.2

 

1. Skärmarna har rundade hörn. Uppmätt som diagonalen i en rektangel är 13-tums iPad Pro 13 tum, 11-tums iPad Pro är 11,1 tum, 13-tums iPad Air är 12,9 tum, 11-tums iPad Air och iPad (tionde generationen) är 10,86 tum och iPad mini är 8,3 tum. Den faktiska skärmytan är något mindre.

2. Tillbehör säljs separat.

3. Testerna utfördes av Apple i mars och april 2024 med förhandsversioner av iPad Air 11 tum (M2) och iPad Air 13 tum (M2). Testerna bestod i att utföra följande aktiviteter tills batteriet var fullständigt urladdat: videouppspelning och surf via wifi eller mobildatanät (modeller med stöd för mobildata och abonnemang hos LTE- och 5G-operatörer). Videomaterialet bestod av en 2 timmar och 23 minuter lång film inköpt från iTunes Store som upprepades. Tester av internet via wifi och mobildatanät utfördes med dedikerade webbservrar och surfning på 20 populära webbsidor. Alla inställningar var de förvalda utom följande: wifi var associerat med ett nätverk (förutom för surf i mobildatanät), wifi-funk­tionen Fråga om anslutning samt funk­tionen Automatisk ljusstyrka var avstängda, ljusstyrkan var inställd på 50 % och WPA2-kryptering var aktiverat. Batteritiden beror på enhetens inställningar, användning, nätverk och många andra faktorer. Batteritesterna utförs med specifika iPad-enheter. De faktiska resultaten kan variera.

Ipad Air 11" 

Ipad Air 13" 

Nyfiken på andra nyheter från Apple?

Utforska nya Apple iPad Pro hos Elon.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris