Laddar...

Ångrengöring ett miljövänligt alternativ

Att rengöra med ånga är naturligt, hygieniskt och ett bra miljöalternativ. Det är ett snabbt och enkelt val som helt utan kemikalier tar bort de mest envisa fläckarna. Nedan kan du läsa om de främsta fördelarna med att rengöra med ånga – kanske kommer du till och med tycka att det är roligt att ta bort fläckar framöver.

Inga kemikalier

Ångrengöring anses vara den mest naturliga formen av rengöring och är ett bra alternativ för dig som värnar om miljön. När du rengör med ånga behövs inga kemikalier, det är billigt och det passar familjer som har besvär med astma eller allergi. Dessutom tar en ångtvätt död på fler bakterier jämfört med traditionella rengöringsmetoder.

 

Enkelt att komma åt med ångrengöring

Traditionella rengöringsmetoder är ofta anpassade för en specifik arbetsyta, vilket gör användningen begränsad, till skillnad från ånga. Ånga tränger in i små utrymmen och mellanrum och lösgör envist smuts på endast några sekunder. Det är exempelvis praktiskt i badrummet, i fogar och duschutrymmen.

 

Rengöra textilier med ånga

Ångrengöring behöver inte bara användas för rengöring av hårda ytor utan fungerar även bra för exempelvis textilvård. Det fungerar utmärkt för tvätt av många möbler, mattor och utomhustextilier. Dessutom kan exempelvis fönster och större växter rengöras med ånga.

 

Här hittar du våra ångrengörare »

Relaterade produkter

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här